- 740
- 318
- 63
Cuzdana bak gelmistrYok silindi
Cuzdana bak gelmistrYok silindi
Ya dostum - olarak gözüküyor tüm cekimler baktım şimdi bende de - gözüküyor ama işleme alınmadı. Borsana bak geçerYok silindi
GöndermiyorlarBen yeni hesap açtım hiç yatırım yapmadım 58 dolar çektim, çekemeyen ulaşsın yardım ederim gönüllemesini bilirse
Aga senin onceden yatırım var miydi bu siteyeUSDT -44 tutarındaki para çekme işleminiz tamamlandı
04.01.2025, 00:01
reis nasil ulasabilirizBen yeni hesap açtım hiç yatırım yapmadım 58 dolar çektim, çekemeyen ulaşsın yardım ederim gönüllemesini bilirse
Daha bir saat oldu ben çekeli nasıl göndermiyorlarGöndermiyorlar
Yok yatırım önce iptal edildi iade oldu tutar sonra tekrar vericektim bakiye yok olduAga senin onceden yatırım var miydi bu siteye
Ben de 1 saattir bekliyorum ondan önce de 2 saat bekledim göndermedlier işteDaha bir saat oldu ben çekeli nasıl göndermiyorlar
Multi miysiHesabınızı kontrol ettikten sonra, Şartlar ve Koşullarımıza göre ücretsiz ödüller ve promosyonlar için uygun değilsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen [email protected] numaralı telefondan Oyuncu Güvenliği ve Güvencesi ekibimize e-posta gönderin.
Senin dışında iptal edilip yatırım istenen var mı180 dolar yalan oldu çeken çekti çekemeyen soğuk su içsin yatsin
Al işte boşu boşuna bekledik yaŞimdide iptal edip 50 dolar yatır diyor dalga geçiyor in...
Benim de öyleBenim çekim red de yemiyor öylece duruyor saatlerdir kyc yaptik bahane arıyor oc bunlar
G..... SoksunlarAl işte boşu boşuna bekledik ya