- 461
- 126
- 43
kucoinDost nereye çektin?
kucoinDost nereye çektin?
Sonradan düşüyor senin çekim odenmishayır aga yoktu ama tamamlandı yazdı anlamadım bekliyorum şu an
2 kere rededildikten sonra ne yaptın aga da sonra tamamlandı dedilertamamlandı diyor bakalım binance düşerse haber vericem
Ekli dosyayı görüntüle 694383
hiç bir şey yapmadım anında böyle oldu. " Hesabınızı kontrol ettikten sonra, Şartlar ve Koşullarımıza göre ücretsiz ödüller ve promosyonlar için uygun değilsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Oyuncu Güvenliği ve Güvencesi ekibimize e-posta gönderin [email protected] " böyle bir şey dedi canlı destek fakat hala ümitliyim bakalım2 kere rededildikten sonra ne yaptın aga da sonra tamamlandı dediler
Sildiler mi acabahiç bir şey yapmadım anında böyle oldu. " Hesabınızı kontrol ettikten sonra, Şartlar ve Koşullarımıza göre ücretsiz ödüller ve promosyonlar için uygun değilsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Oyuncu Güvenliği ve Güvencesi ekibimize e-posta gönderin [email protected] " böyle bir şey dedi canlı destek fakat hala ümitliyim bakalım
Yok reis şuan kimseye ödemiyorlar bende saat 20.00 dan beri 20 dolar cekmeye çalışıyorum ztnAga bence yüksek çektiğiniz için yapıyor gibi 20 dolar falan çekmeyi deneyin
bende anlamadım canlı destek özürlü gibi konuşuyorSildiler mi acaba
Hesaba düşmedi mi parahiç bir şey yapmadım anında böyle oldu. " Hesabınızı kontrol ettikten sonra, Şartlar ve Koşullarımıza göre ücretsiz ödüller ve promosyonlar için uygun değilsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Oyuncu Güvenliği ve Güvencesi ekibimize e-posta gönderin [email protected] " böyle bir şey dedi canlı destek fakat hala ümitliyim bakalım
Canlıya hiç bağlanma borsayı kontrol etbende anlamadım canlı destek özürlü gibi konuşuyor
yok maleesef 14dk oldu daha ses yokHesaba düşmedi mi para
Tezgah bence usta gönderdiğini gönderdi ama bundan sonraki kişilere para istiyor güvende vermiyo site. O yüzden umutlanip para yatırma bence gidin kendi paranızla oynayinŞuan çekim beklerken arkadan 3 dk bi site içi mesaj atiyorlar 50 dolar yatirin diye şaka gibi. Resmen yatirmazsan çekim böyle kalacak diyor