Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sportsbet 50 FreeSpin 0.30$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
388
83
50 dolar buraya yatıricama gider kendi bahsimi kendim yaparım riske neden atım saçmalık.

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,530
3,050
113
Aga bence yüksek çektiğiniz için yapıyor gibi 20 dolar falan çekmeyi deneyin

wtkrkso

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
2 kere rededildikten sonra ne yaptın aga da sonra tamamlandı dediler
hiç bir şey yapmadım anında böyle oldu. " Hesabınızı kontrol ettikten sonra, Şartlar ve Koşullarımıza göre ücretsiz ödüller ve promosyonlar için uygun değilsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Oyuncu Güvenliği ve Güvencesi ekibimize e-posta gönderin [email protected] " böyle bir şey dedi canlı destek fakat hala ümitliyim bakalım

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,582
113
hiç bir şey yapmadım anında böyle oldu. " Hesabınızı kontrol ettikten sonra, Şartlar ve Koşullarımıza göre ücretsiz ödüller ve promosyonlar için uygun değilsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Oyuncu Güvenliği ve Güvencesi ekibimize e-posta gönderin [email protected] " böyle bir şey dedi canlı destek fakat hala ümitliyim bakalım
Sildiler mi acaba

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,582
113
Burasi ne kadar copmus ya akşamdan beri deniyorum mail geliyor işleme alan yok ne reddediliyor ne gönderiliyor öylece bekliyor

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
69
28
Hesaba düşmedi mi para

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,922
1,666
113
Betyap temsılcı olan yazabılırmı acil

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
388
83
Aman beyler 50 dolar kimse yatırım da yapmasın paranız kalır çöpe gider. Para yatircak olsam gider kendi paramla oynarım ki buraya muhtaç olmam. Paranızı da kaptirmayin

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,863
896
113
Şuan çekim beklerken arkadan 3 dk bi site içi mesaj atiyorlar 50 dolar yatirin diye şaka gibi. Resmen yatirmazsan çekim böyle kalacak diyor

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
388
83
Şuan çekim beklerken arkadan 3 dk bi site içi mesaj atiyorlar 50 dolar yatirin diye şaka gibi. Resmen yatirmazsan çekim böyle kalacak diyor
Tezgah bence usta gönderdiğini gönderdi ama bundan sonraki kişilere para istiyor güvende vermiyo site. O yüzden umutlanip para yatırma bence gidin kendi paranızla oynayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...