Buy crypto kısmındanSitede papara ile yatırım yok.
Ekli dosyalar
-
312.2 KB Görüntüleme: 81
Buy crypto kısmındanSitede papara ile yatırım yok.
Dumenden bende fake talep attim her yolu deneyecez mecburBuy crypto kısmından
Bana ödediler valla kurcalayınDumenden bende fake talep attim her yolu deneyecez mecbur
bizde yok bu50 USDT Faust Buy Bonus Bedava Dönüş yazan bonusu aşağıdaki linkten aktifleştirin
Çıkan kazanç çekilir miktar min 20dolar çekim. Tr borsalarına cekmemenizi öneririm.
Çıkan kazançla 50 dolar daha çevrim yaparsanız 50 spin daha veriyor. 1 katı çevrim değil
Ss atsana dostumBana ödediler valla kurcalayın
Yatir oyna cek1000 usdt çekim verdim iptal edildi 50 usdt yatırım istiyor. Sitede oynayan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz
Ss atsana dostum
Sahtekr sit olduğu zaten burdan belliUlan bakiyemi sildiler cekimi reddedip
Alla alla neden kiUlan bakiyemi sildiler cekimi reddedip
abicim sportsbet.io dediğin site dünyanın en iyi kripto tabanlı ilk 2 sitesinden birisi. Bu sitenin senelik ödediği vergiyi sen 250 yaşına kadar yaşasan yanaşamazsın o paraya.Sahtekr sit olduğu zaten burdan belli
Evetİptal olduktan sonra hiç çekim verdin mi
Kardeş ikide bir bana siteyi övme sanane sen işine baksana. Site adamimisin yoksa ikide bir ovuyon işine bak uzaabicim sportsbet.io dediğin site dünyanın en iyi kripto tabanlı ilk 2 sitesinden birisi. Bu sitenin senelik ödediği vergiyi sen 250 yaşına kadar yaşasan yanaşamazsın o paraya.
Ya sende ne diye 2 de bi gelip siteyi savunuyon yrrm adamlar bakiye siliyor kyc li hesaptaabicim sportsbet.io dediğin site dünyanın en iyi kripto tabanlı ilk 2 sitesinden birisi. Bu sitenin senelik ödediği vergiyi sen 250 yaşına kadar yaşasan yanaşamazsın o paraya.
Geçmiş olsun canlı destek düzeltir belki
Bos adam ya gelmiş ikide ir övüyor kroya bak belliki site adamı zirtoya bakYa sende ne diye 2 de bi gelip siteyi savunuyon yrrm adamlar bakiye siliyor kyc li hesapta
Cevap vermiyor knk bakiyemi niye sildiniz diyorum, lütfen sorunuzu iletin diyor Blue diye bi kancik varGeçmiş olsun canlı destek düzeltir belki
Tam bir yalama sabahtandir siteye gırtlak yapiyorBos adam ya gelmiş ikide ir övüyor kroya bak belliki site adamı zirtoya bak
İptal et kendin silinmiyor bakiyeUlan bakiyemi sildiler cekimi reddedip