Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sportsbet 50 FreeSpin 0.30$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
506
289
63
Yatırım da istemedi reddedip bakiye sildi

blackmoon1881

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
9
3
40 dolar cekim verdim tesekkurler bu sandik acma olayi varmis onu nasil yapiyoruz arkadaslar bu arada 10 dolarda freebet veriyor onuda kullanin

Ekli dosyalar

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,587
113
Orul evlatları ya odemiyorlar sürekli yatırım talep ediyorlar şuraya bak hiçbir siteye güven olmaz gerçekten. Yasal oran falan sıkıntı ama en azından para kalmıyor şu durumları düzelteyim tövbe. Sahtekâr bunlar

wtkrkso

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
Orul evlatları ya odemiyorlar sürekli yatırım talep ediyorlar şuraya bak hiçbir siteye güven olmaz gerçekten. Yasal oran falan sıkıntı ama en azından para kalmıyor şu durumları düzelteyim tövbe. Sahtekâr bunlar
aynen öyle bir tane süzme vardı siteyi savunup duruyordu nerede o :D sesi soluğu çıkmıyor adamlar 50 takla attı ödeme yapmamak için

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,587
113
Ben eritiyorum bakiyeyi bunlara bir daha adım atmam

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,587
113
sende yine iyi bakiyeyi bırakmışlar bende komple sildiler çoklu ip dedikleri için siteyi hayatımda ilk defa gördüm bi de :d
Bu kadar art niyetli olmaları şaşırtıcı ya 40-50 usdt odeyemiyorsan öl geber en başta yolladılar bazılarına şimdi yan çiziyorlar

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
1,587
113
Ben sıfırladım bakiyeyi bunlar tam bir çakal olmuş stake falan varken bu itlerin sitesinde oyun oynanmaz.

pandiktor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
847
337
63
hacı bende görünmüyor nasıl alacağız ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...