Çok sağol dostumEvet Tron ağı. Çekeceğiniz yere gelin usdt- para yatir(deposit)- trc20 ağını seçin cüzdan adresini kopyala. Siteye gel çekim sayfasına yapıştır
Ozaman iptal ettim globala verdim çekimiBinance tr sıkıntı . Binance global önerilen
Aşağıya kaydır benim en altta görünüyorduKişiye özel mi arkadaşlar bende çıkmıyor
Çevrimi ne dost direk çekim minveriyoruz cokan kazancı ?ben direkt vbete çektim ama gelmedi daha
Çıkan kazancı direk cekiyormuyuz dost ?Aşağıya kaydır benim en altta görünüyordu
Sitede bi bokluk var zaten bu sitede 2021 yılında 100 dolar yatirdim diye 2 hafta önce emniyete çağırdılar bi ton darladi polislerBu işte bır terslik var ama ben bu siteyi eski bilirim bu site ödemeyi hızlı tutar daha onay bile verilmedi kesin skinti çıkacak 😂
Aktif bonus yok diyor benim yatırım yok belki ondandırAşağıya kaydır benim en altta görünüyordu
Direk çekim mi çevrim varmı ?İnşallah öder ya sanmıyorum ama
Ekli dosyayı görüntüle 694149
Sitede bolluk yok yatırım yaptığın borsa sıkıntılı. Sitelere yatırım çekimde tr borsalarını kullanmayınSitede bi bokluk var zaten bu sitede 2021 yılında 100 dolar yatirdim diye 2 hafta önce emniyete çağırdılar bi ton darladi polisler
Siteden yana sıkıntı yok kanka aşırı sağlam ona laf yokda bukadar uzun tutmaz ödemeyi bu bonusla ilgili bir bkluk var kesin çevrimi vs var 😂 veya yatırım sartiSitede bi bokluk var zaten bu sitede 2021 yılında 100 dolar yatirdim diye 2 hafta önce emniyete çağırdılar bi ton darladi polisler
Dost direk çekim mi çevrim yaptınız mı ?Bu işte bır terslik var ama ben bu siteyi eski bilirim bu site ödemeyi hızlı tutar daha onay bile verilmedi kesin skinti çıkacak 😂