- 512
- 175
- 43
nasıl alıcağımı anlamadıım yaEklenmiyor zaten sen aliosn bonuslardan aktif ediosn sonra
10 dkdır beklemede benim büyük ihtimal bende ödemez diye hissediyorumBenim çekim iptal oldu mail atın diyor siteye tonla yatırm var
Cekebilirsin direkt1500dolar yaptim yardimci okurmusunuz nasil cekecem yardimxi olano gorurun
La Multi değil 12-13 kere yatırm var mail atın diyorlar artık bakalım10 dkdır beklemede benim büyük ihtimal bende ödemez diye hissediyorum
En yüksek senin galiba şuanHadi bahalım 😂Ekli dosyayı görüntüle 694168
Ah ferdim sana öderler inşallahLa Multi değil 12-13 kere yatırm var mail atın diyorlar artık bakalım
Benimde değil canım hayatım boyunca çakallık yapmadım herhangi bir siteye ama benim yatırım yok, daha önce çekim var 25$La Multi değil 12-13 kere yatırm var mail atın diyorlar artık bakalım
Paylaşım için teşekkürler dostum50 USDT Faust Buy Bonus Bedava Dönüş yazan bonusu aşağıdaki linkten aktifleştirin
Çıkan kazanç çekilir miktar min 20dolar çekim. Tr borsalarına cekmemenizi öneririm.
Çıkan kazançla 50 dolar daha çevrim yaparsanız 50 spin daha veriyor. 1 katı çevrim değil
Ekran at buraya. Özelden de kimseye bilgi verme dostum burda yardımcı oluruz1500dolar yaptim yardimci okurmusunuz nasil cekecem yardimxi olano gorurun
Kardes bi yardimci olyaa hangi yontemle cekecez bunuCekebilirsin direkt
Binance hesabin varmi? TL kripto cuzdanlari kullanma sakinKardes bi yardimci olyaa hangi yontemle cekecez bunu
Kimlik onaylı kripto borsa hesabın var mı?Kardes bi yardimci olyaa hangi yontemle cekecez bunu
20 dolar min çekimhocam yardımcı olurmusunuz freespinlerden kazandım devam ettim sonra 19.80 dolar yaptım simdi bunu çekebilirmiyim çekebilirsem nasıl çekerim binance hesabım var ama pek bilgim yok çekmek için