- 27,308
- 25,178
- 113
Sanmıyorum dost herkesin kini 5 dakikada onayladilar 10 dakikada gönderdiler bizim ki tam 1 saattir beklemedeÖderler abi hayırlı olsun hemen çek paramızı😁😁😁😁
Sanmıyorum dost herkesin kini 5 dakikada onayladilar 10 dakikada gönderdiler bizim ki tam 1 saattir beklemedeÖderler abi hayırlı olsun hemen çek paramızı😁😁😁😁
Yok dost aynı sorun bende de var 20:51 çekim saati beklemede1 saat oldu beklemede ben mi yanlış bir şey yaptım ki acaba
Hocam türk borsalarina çekmeyin 50 kere uyardıkReis btc turkkripto uygulamanin adi tether trc 20 adresimi kopyaliyip cekim verdik sorun oluurmu
Sebeb ne ?Hocam türk borsalarina çekmeyin 50 kere uyardık
La Samet seni görünce hep fenerdeki Samet Akaydın geliyor aklıma aw niye bilmiyom agaHocam türk borsalarina çekmeyin 50 kere uyardık
neden noluyor ki okx tr ile çekim verdim benHocam türk borsalarina çekmeyin 50 kere uyardık
Trc 20 turk borsasimiHocam türk borsalarina çekmeyin 50 kere uyardık
Masak a bildiriyorlar ceza geliyorneden noluyor ki okx tr ile çekim verdim ben
O sorun değil de çekimde gecikme ondan kaynaklimi acabaMasak a bildiriyorlar ceza geliyor
O yüzden demiş arkadaş
Samet mümkünse sadece paylaşım yap deneme bonusu paylasimi 😂😂😂 çok kaliteli siteler buluyorsun tebrik ederimTebrikler. Herhangi bir slotta 50 dolarlık çevrim yaparsan 50spin daha veriyor
40 dk oldu saat 21:12 deSona kalan Dona kalırmış beyler ilk çeken 5 10 kişi çekti gerisini ödemez 1 saati geçtiyse takdiri ilahi adamlar uyandı muhtemelen hemen bonusuda kapadılar
Trc20 çektiğin ağ adresinin adı. Btcturk türk borsasıTrc 20 turk borsasimi
Yola cikmisken bizimkileride alsaydın dost25 dolar cekim verdim işlem yolda diyor hadi bakalım teşekkürler bu arada )
Sen kaçta vermiştin talebi40 dk oldu saat 21:12 de
Para çekme işlemi onaylandı
Harika haberlerimiz var! Para çekme işleminiz onaylandı ve yolda
diye bir mail geldi