- 175
- 315
- 63
Gelecekmi şimdi bu
Ekli dosyalar
-
229.7 KB Görüntüleme: 98
21:12 de verdim çekimi ben ama sportsbette beklemede diyor bakalımSen kaçta vermiştin talebi
Bi beklentimiz yok dostlar kazansın . Paylaştığım bonuslarin çoğundan çekim bile yapamıyorum inan. 50 kisiyede yardımcı oluyorum birebirSamet mümkünse sadece paylaşım yap deneme bonusu paylasimi 😂😂😂 çok kaliteli siteler buluyorsun tebrik ederim
Ergen filan mısın sen?Sona kalan Dona kalırmış beyler ilk çeken 5 10 kişi çekti gerisini ödemez 1 saati geçtiyse takdiri ilahi adamlar uyandı muhtemelen hemen bonusuda kapadılar
Bizim ki neden ne mail geldi nede beklemedrn kalktı anlamadım ki21:12 de verdim çekimi ben ama sportsbette beklemede diyor bakalım
Kanka bonus bitti mi biz hala bulamadık anasını sattayimBi beklentimiz yok dostlar kazansın . Paylaştığım bonuslarin çoğundan çekim bile yapamıyorum inan. 50 kisiyede yardımcı oluyorum birebir
Mail attım dönüş yapıldı 2 aşamalı ac dediler açtım tekrar talep verdim 13 dk oldu gelmedi1-2 saate gelir ödemeler, anlaşılan site şu an yoğunluk yaşadı ve ödemeleri biraz tutuyor, bonusu da kaldırdı, yamuk olacak bir site değil.
@ferdikadıoğlu senin geldi mi
Bende soruyom cevap veren yok ehehehBonus bitti mi beyler çıkmıyor bonuslarım kısmında
İlk mesajdaki linke tıkla en altta yoksa yoktur herkese vermemiş gördüğüm kadarıylaKanka bonus bitti mi biz hala bulamadık anasını sattayim
Bende de çıkmadi bitmis sanırsam yarim saat önce denedimİlk mesajdaki linke tıkla en altta yoksa yoktur herkese vermemiş gördüğüm kadarıyla
2 aşamalı derken agaMail attım dönüş yapıldı 2 aşamalı ac dediler açtım tekrar talep verdim 13 dk oldu gelmedi