- 4,530
- 3,050
- 113
Desteğe sorsana bi 2 saat sürmesi olağan değil benceSeninle aramızda 2 dakika var 20:51 de ben verdim senin ki gelince yaz hazirlanayim
Desteğe sorsana bi 2 saat sürmesi olağan değil benceSeninle aramızda 2 dakika var 20:51 de ben verdim senin ki gelince yaz hazirlanayim
Bende 20:50 de verdim 😄Tmmdir inşallah gelir ya
Ben sordum 24 saati bulabilir ama genelde daha erken diyorDesteğe sorsana bi 2 saat sürmesi olağan değil bence
Tam aramızdasinBende 20:50 de verdim 😄
Zehir yaBen sordum 24 saati bulabilir ama genelde daha erken diyor
Ama otomatik cevaplar atıyor yani yazsakta cozulcegini sanmıyorumZehir ya
Bencede çözüm değil beklemekten başka seçenek yok galibaAma otomatik cevaplar atıyor yani yazsakta cozulcegini sanmıyorum
Hesap onayı yapmadım 150 dolar çekim talebi verdim önce askıda yazıyordu şimdi beklemede yazıyor çekimi gelen var mı ?50 USDT Faust Buy Bonus Bedava Dönüş yazan bonusu aşağıdaki linkten aktifleştirin
Çıkan kazanç çekilir miktar min 20dolar çekim. Tr borsalarına cekmemenizi öneririm.
Çıkan kazançla 50 dolar daha çevrim yaparsanız 50 spin daha veriyor. 1 katı çevrim değil
Tebrikler. Onaylandı yazınca birkaç dakikaya düşer hesabınaHesap onayı yapmadım 150 dolar çekim talebi verdim önce askıda yazıyordu şimdi beklemede yazıyor çekimi gelen var mı ?
Bendede yokLa benimnyatriimda vardı eskiden bende yok o bonsu enterasan
Usdtye çevir hesabı öyle bakBende yok göremedim Ekli dosyayı görüntüle 694234