- 2,150
- 1,503
- 113
Binance da para yatırma sonra usdt yi seçiyoruz a sonra trx bağlantısı seçip gelen kodu alıyoruz sonra sitede para çekme yerine yapıştırıyorus doğru müdür?
Hepimizde aynı şey yazıyor beklemedeTebrikler. Onaylandı yazınca birkaç dakikaya düşer hesabına
Tron trc 20Binance da para yatırma sonra usdt yi seçiyoruz a sonra trx bağlantısı seçip gelen kodu alıyoruz sonra sitede para çekme yerine yapıştırıyorus doğru müdür?
Çok çeken oldu yollarlar sıraylaHepimizde aynı şey yazıyor beklemede
Teşekkürler bakayımUsdtye çevir hesabı öyle bak
ağ seçiyorsun kopyala yapıştır yapıyorsunBinance da para yatırma sonra usdt yi seçiyoruz a sonra trx bağlantısı seçip gelen kodu alıyoruz sonra sitede para çekme yerine yapıştırıyorus doğru müdür?
Senin düştü müTebrikler. Onaylandı yazınca birkaç dakikaya düşer hesabına
160 dolar da ben yaptımÇok çeken oldu yollarlar sırayla
Yoksa sende yokturDirek linke tıklayınca bu var bende Ekli dosyayı görüntüle 694235
Beyler ben bonusu bulamadım yardım edebilecek var mı acaba dm atar mısınız?50 USDT Faust Buy Bonus Bedava Dönüş yazan bonusu aşağıdaki linkten aktifleştirin
Çıkan kazanç çekilir miktar min 20dolar çekim. Tr borsalarına cekmemenizi öneririm.
Çıkan kazançla 50 dolar daha çevrim yaparsanız 50 spin daha veriyor. 1 katı çevrim değil
Çevirdim yatırım bonusları gözüküyor bonus isim ne yazıyorUsdtye çevir hesabı öyle bak
BittiBeyler ben bonusu bulamadım yardım edebilecek var mı acaba dm atar mısınız?