132 bin kasam vardı ekimde 2 günde 0 ladi ocakta 30k Nisan'da 55kbenım arsivde baya genıs de en yakın tarıhlı bu var daha baya var alıs yapamadıko yuzden büyük atmak dert deılde gıttımı eldekınıde süpürüp gidiyo
132 bin kasam vardı ekimde 2 günde 0 ladi ocakta 30k Nisan'da 55kbenım arsivde baya genıs de en yakın tarıhlı bu var daha baya var alıs yapamadıko yuzden büyük atmak dert deılde gıttımı eldekınıde süpürüp gidiyo
Hangi yöntem verdin reisbu sıtede sabaha atar artık quenın gözünü sevıyım akbank gibi maşşallah tiktak
kanka bak sadece dün batırdıgım para 60 he aldıgım gitti ama gitti132 bin kasam vardı ekimde 2 günde 0 ladi ocakta 30k Nisan'da 55k
payfxHangi yöntem verdin reis
Gelir kanka birazdan
60 kmi ...naptın kardeşim ya..benim 6 aylık emekli maaşım (kanka bak sadece dün batırdıgım para 60 he aldıgım gitti ama gitti
kanka büyük balık peşindeyım hamsi kılcıklı oluyo60 kmi ...naptın kardeşim ya..benim 6 aylık emekli maaşım (
Way be ((
Kıllı buldu killsiz arıyorum dercesine oldu...kanka büyük balık peşindeyım hamsi kılcıklı oluyo
10 k maaş ile balıkçının tezgahindaki küregi alamayizbüyük balık lezzetli ama pahalı iste
Kanka yanlış anlama da 10k maaş çalışıyorsan yaşama.d10 k maaş ile balıkçının tezgahindaki küregi alamayiz
Tayyip sağolsun..emekli maasiKanka yanlış anlama da 10k maaş çalışıyorsan yaşama.d
büyük parada ayrı bi sitres var kanka para gıtmesın dıyemı bılmıyomda salaklasıyo mıllet oynarken 1.05 orana 50k basan gördüm bayıde be 1.2 cifte dese belkı gelecek adam 1.05den 50bını batırdı nası sitres se10 k maaş ile balıkçının tezgahindaki küregi alamayiz
napsın adamın sucu ne kanka devlet verdıde adammı yemedıKanka yanlış anlama da 10k maaş çalışıyorsan yaşama.d
Büyük paranın kontrolu daha zor zaten kankabüyük parada ayrı bi sitres var kanka para gıtmesın dıyemı bılmıyomda salaklasıyo mıllet oynarken 1.05 orana 50k basan gördüm bayıde be 1.2 cifte dese belkı gelecek adam 1.05den 50bını batırdı nası sitres se
İnanirim başıma geldi tövbe ettim 1.50 altı oran oynamamayabüyük parada ayrı bi sitres var kanka para gıtmesın dıyemı bılmıyomda salaklasıyo mıllet oynarken 1.05 orana 50k basan gördüm bayıde be 1.2 cifte dese belkı gelecek adam 1.05den 50bını batırdı nası sitres se
Kanka ben realiteden bahsettim yoksa orası öylenapsın adamın sucu ne kanka devlet verdıde adammı yemedı