- 11,856
- 8,557
- 113
Çok tehlikeli gerçekten...küçük parayla rahat oynarsın..telafisi kolaydirBüyük paranın kontrolu daha zor zaten kanka
Çok tehlikeli gerçekten...küçük parayla rahat oynarsın..telafisi kolaydirBüyük paranın kontrolu daha zor zaten kanka
Büyük para da yaptığın stres verdiğin enerjiden yatıyor kuponbüyük parada ayrı bi sitres var kanka para gıtmesın dıyemı bılmıyomda salaklasıyo mıllet oynarken 1.05 orana 50k basan gördüm bayıde be 1.2 cifte dese belkı gelecek adam 1.05den 50bını batırdı nası sitres se
Aynen abi gozun gormuyor buyuk parada aq kaybetsemde yine kazanırım psikolojisi olusuyor ister istemezÇok tehlikeli gerçekten...küçük parayla rahat oynarsın..telafisi kolaydir
Çok tehlikeli bı duygu gercekttendeAynen abi gozun gormuyor buyuk parada aq kaybetsemde yine kazanırım psikolojisi olusuyor ister istemez
kamu spotumalum sabah iş var iş olmassa kumarla hayat fönmez
Ne yazıkki dostmalum sabah iş var iş olmassa kumarla hayat fönmez
Estağfurullah reisim hep beraberiz artık ben kazanırım sjzindirark sohbet için tsk destek içinde
Kesinlikle,,gözleri heba etme bixim gibi..Allah rahatlık versin..malum sabah iş var iş olmassa kumarla hayat fönmez
Eyvallah dost kesene bereket iyi gecelerarkadaslar gönderimleri yaptım cümleten hayırlı geceler
eyv kanka saol sızlerede ıyı gecelrEyvallah dost kesene bereket iyi geceler