- 43,995
- 47,912
- 113
Atlastan hic cekemedim ugursuz siteYarın atlas günü
Atlastan hic cekemedim ugursuz siteYarın atlas günü
Pardon beyler google yazacaktim2021 deneme bonusu veren siteler
Adam aksam herkesten helallik falan istedi bosanıcam vs artık burda yokum falan o akşam bana özelden yazdı param yok lazım ayağı falan yaptı iki gün sonra baktım telegram kodu kovalıyor burda 😄Yok buralarda ya
Komik değildi dost bu kadar düşmePardon beyler google yazacaktim
GaripKım o ?
Erhanbey22
evlenmrm lazim ilk
Evet gordum bende ama yadirgamiyorum dostum ya bu illet lanet bisey ev tepesine yikilsa enkazinda oynar insan. Yuva dagilmis zaten. Isin garibi dagilmamasi sikinti olur. Allah yardimcisi olsun heleki evlli barkli kimselerinAdam aksam herkesten helallik falan istedi bosanıcam vs artık burda yokum falan o akşam bana özelden yazdı param yok lazım ayağı falan yaptı iki gün sonra baktım telegram kodu kovalıyor burda 😄
Çekiliş mi çıktı sağolun sans döndü goruyon mu Akiyo her yerdenErhanbey22
ahahah adamlar zorla kazan diyorAres iptal etti 500 daha cewır dıo bonusla aynı mac cewrıme gırmıomus bnde 500 31.5 ust brooklyn hırdım 2bın cekeız bızde i)
Reis olay hikaye ya boşanma falan yok asker olayı gibi adam o gün özelden kaç kişiden para istemişEvet gordum bende ama yadirgamiyorum dostum ya bu illet lanet bisey ev tepesine yikilsa enkazinda oynar insan. Yuva dagilmis zaten. Isin garibi dagilmamasi sikinti olur. Allah yardimcisi olsun heleki evlli barkli kimselerin
Ben 31 tl yolladım kıyamadımReis olay hikaye ya boşanma falan yok asker olayı gibi adam o gün özelden kaç kişiden para istemiş
benide dolandirdi valla 20 atmistim bendeReis olay hikaye ya boşanma falan yok asker olayı gibi adam o gün özelden kaç kişiden para istemiş
Ypmazdı böle bilemefım beklemedeyız beyler havale ypım dıorum bnkadan garantı gunluk limit dolu atamıom bkletmezdım yoksa )Papara agır yolluyo
Oyleyse bisey denirde burda demim vallaReis olay hikaye ya boşanma falan yok asker olayı gibi adam o gün özelden kaç kişiden para istemiş
Garip Bi bize atmadın sendebenide dolandirdi valla 20 atmistim bende