Aynen garipcimvalla mi
Aynen garipcimvalla mi
ismet bu boşancan falan diyen çocuk mu çocuğunu resmini filan atmıştıİsmet abin dolandırıcı dostum o konu harici 100 tl birini çarptı
insanlara yardim etme duygum var agaolsa ona da atardim ne saf insanim lan
Aynen dayıismet bu boşancan falan diyen çocuk mu çocuğunu resmini filan atmıştı
Diyomya sana bi garipsin garip dieolsa ona da atardim ne saf insanim lan
2 tane masa tenisi var bu sefer para bizdeismet bu boşancan falan diyen çocuk mu çocuğunu resmini filan atmıştı
Aynen o eleman Bi arkadaşı 100 tl dolanrdırmış bu mevzudan önce başka hikaye ile geçen garanti iban arıyordum para atıcaktım birinin garantisine oda bana paparadan atıcaktı ismet yazmış direkten döndük allahtan atmadık para iskorpite atmıştımismet bu boşancan falan diyen çocuk mu çocuğunu resmini filan atmıştı
ne bileyim ben insanları Allah yaratti diye seviyorum aga para biter de iyilik kalirDiyomya sana bi garipsin garip die
vay anasını ya alem olmuşAynen dayı
Olum insanlara yardım etmen için teorik olarak kendine bi faydan olmasi gerekiyo 😁 sadece senin için demiyorum umutta ayni😁 hadi bende olayim i.neligin alemi yokinsanlara yardim etme duygum var aga
Iyı anlasıodunux sız onla reıs yanlısmı hatırlıomAynen o eleman Bi arkadaşı 100 tl dolanrdırmış bu mevzudan önce başka hikaye ile geçen garanti iban arıyordum para atıcaktım birinin garantisine oda bana paparadan atıcaktı ismet yazmış direkten döndük allahtan atmadık para iskorpite atmıştım
Kumarin bazi seviyeleri var dostum ordan pay bicmek lazimne bileyim ben insanları Allah yaratti diye seviyorum aga para biter de iyilik kalir
Ben bi cok yanlıs insanla arkadaşlık ettım ama kimin ne olduğu cıkıyo işte dostIyı anlasıodunux sız onla reıs yanlısmı hatırlıom
Ne farketti iskorpit dolandirdi haydaaa 😁iskorpit yapmaz 500 ver yarın 1k atar denemek isteyen varsa ibani var bende dostlarAynen o eleman Bi arkadaşı 100 tl dolanrdırmış bu mevzudan önce başka hikaye ile geçen garanti iban arıyordum para atıcaktım birinin garantisine oda bana paparadan atıcaktı ismet yazmış direkten döndük allahtan atmadık para iskorpite atmıştım
Hahaha ben tesaduf film izliyordum sonra gormustum mesajini. O ara seni kerkecekmis herhalde beom 🤣🤣🤣🤣🤣Aynen o eleman Bi arkadaşı 100 tl dolanrdırmış bu mevzudan önce başka hikaye ile geçen garanti iban arıyordum para atıcaktım birinin garantisine oda bana paparadan atıcaktı ismet yazmış direkten döndük allahtan atmadık para iskorpite atmıştım