Sormabeyker size cook onemli hir soru sorucam
Sormabeyker size cook onemli hir soru sorucam
Sasırttı valla benı antalya ya gıttım kalcak yer bulamıom dıye yazmıstı bnada erhan orda konus dedıydımBen bi cok yanlıs insanla arkadaşlık ettım ama kimin ne olduğu cıkıyo işte dost
Önemli olan şey bumuydu 5 dk sonra sıfır sın kardeş8.90 masa tenisi orani bildim bu betmooydan sizce bu site dolandirici mi cidden soyleyin ama deneme bonusunu ben 1k yaparım kasa 230 oluyo
Gokhan oynamis herhalde oradan guveniyordu ama @gokhanturan8.90 masa tenisi orani bildim bu betmooydan sizce bu site dolandirici mi cidden soyleyin ama deneme bonusunu ben 1k yaparım kasa 230 oluyo
ya kardeşim o çoçuğu niye kullanıyosn bunlar nasıl insan ya
Nesineden sağlam dost sıkma canını8.90 masa tenisi orani bildim bu betmooydan sizce bu site dolandirici mi cidden soyleyin ama deneme bonusunu ben 1k yaparım kasa 230 oluyo
Adama bak konulara zehirli ok firlatma yaziyo bu yaptigin ne 😁Sasırttı valla benı antalya ya gıttım kalcak yer bulamıom dıye yazmıstı bnada erhan orda konus dedıydım
daha kuponu sonuclandirmadilar kac saattirÖnemli olan şey bumuydu 5 dk sonra sıfır sın kardeş
de ciddi mi diyorsunuz agalar ama site bos siteyr benziyorNesineden sağlam dost sıkma canını
Bir gün rus bir gün belarus hafta sonu moldovaNe antalyamıs bizde gelekmi dayı
aaha da sonuclanmissdaha kuponu sonuclandirmadilar kac saattir
DmAdama bak konulara zehirli ok firlatma yaziyo bu yaptigin ne 😁
Bekle yarın bakarsın acele etme kaç yaşındasın sen reis cok heyecanlısın sen yavalla
de ciddi mi diyorsunuz agalar ama site bos siteyr benziyor
Dost onun paparası yok