- 9,061
- 10,633
- 113
Dep kaçırıyor Allahtan
simdiden kesene bereket gelsin de canın sagolsun zengin değil misin sonra yine yaparsınGdlirse 4 kişiye cekılıs yapcam sona bana cıkmadı dıye hayıflanmak yok özele yazmak ta yok tammammı dewrimciler
götdün mü derken ask olsun kelime sakası yapı g.t oldun mu demek istedin demi banaGötdünmü her mac öle olmaz
Yok artık aqgötdün mü derken ask olsun kelime sakası yapı g.t oldun mu demek istedin demi bana
brokkliyn macı var sakallı harden durant irving mıke james griffin var yeter miGötdünmü her mac öle olmaz
Bana çıkcakGdlirse 4 kişiye cekılıs yapcam sona bana cıkmadı dıye hayıflanmak yok özele yazmak ta yok tammammı dewrimciler
Tamam sergen hocamGdlirse 4 kişiye cekılıs yapcam sona bana cıkmadı dıye hayıflanmak yok özele yazmak ta yok tammammı dewrimciler
etme gözünü seveyim bana bi şey cıkar mı ona da bak bariBana çıkcak
1000 TL benle paylaş sözüm söz
Dur gardaşlaaaBana çıkcak
aynen aga allahtan bolu iddasız iddaalı maclar hepsi yanıyo suanDk 74 samsun 0 2 son 15 dk
Dönüşümlü izliyorum bandırma maçı 7 dk da 3 gol oldu o yüzden son düdüğe kadar bu maçı bırakmamak erken sevinmem ek lazım
Sen marley Erhan bide bana çıkcak dostetme gözünü seveyim bana bi şey cıkar mı ona da bak bari
Ağzını yiyeyim senin ben 😘😘Sen marley Erhan bide bana çıkcak dost