- 9,259
- 3,918
- 113
Bol şans
ya adamsın aga sagolasın bi de şey yapsana sukes atarken eli kaysın fazla fazla atsın zengin zaten farketmez bile ona bi ayar cekseneSen marley Erhan bide bana çıkcak dost
Yağmur gibi gol oluo izlioeum yayın Bi orda bi burdaaynen aga allahtan bolu iddasız iddaalı maclar hepsi yanıyo suan
Dost zaten 30 atacak sana atarken yanlısıkla 1 sıfır fazla koyacak 300 atacak neyse olan oldu geri atmana gerek yok dicekya adamsın aga sagolasın bi de şey yapsana sukes atarken eli kaysın fazla fazla atsın zengin zaten farketmez bile ona bi ayar ceksene
Senin para gelmez dost buraları ihmal etme o hesap incelemeye girer 15 20 gün sürerSen marley Erhan bide bana çıkcak dost
ben de bakıyom beynım yandı valla 3 takım aynı puanda lider lige bakYağmur gibi gol oluo izlioeum yayın Bi orda bi burda
noldu umut un parası mı kaldıSenin para gelmez dost buraları ihmal etme o hesap incelemeye girer 15 20 gün sürer
Giresun avantajı kaybedicek atamazsa orda gol yokben de bakıyom beynım yandı valla 3 takım aynı puanda lider lige bak
paran incelemeye mi alındı senınDost zaten 30 atacak sana atarken yanlısıkla 1 sıfır fazla koyacak 300 atacak neyse olan oldu geri atmana gerek yok dicek
0 biter o gibiGiresun avantajı kaybedicek atamazsa orda gol yok
İşin içindenoldu umut un parası mı kaldı
Yok dost o anladı 🤣paran incelemeye mi alındı senın
ben de noldu diyomİşin içinde
Yok dost o anladı 🤣