Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sukes1982-Sermaye Bitmemeli Kuponları 3

Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
3

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,061
10,633
113
1 kezde çık be arkadaş :) bol şans abı sana iyi geceler

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Dostum 100 yapıp çekecem gelirse 30 Atacam saba
Kardo senin düşünmen yeter sen önce faturana odaklan . Bugün göksel çekiliş kazandın payfix at dedi . Umutlandık . Yanlış bakmış . Şimdi 2 kişi vardı kesin dedik 3 olduk . Kupon bitti 10 kişi olduk . Bol şans yazıp geçeceğiz bundan sonra . Kurallar var zaten niye totem yapiyoz

semy2050

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,409
353
83
Kardo senin düşünmen yeter sen önce faturana odaklan . Bugün göksel çekiliş kazandın payfix at dedi . Umutlandık . Yanlış bakmış . Şimdi 2 kişi vardı kesin dedik 3 olduk . Kupon bitti 10 kişi olduk . Bol şans yazıp geçeceğiz bundan sonra . Kurallar var zaten niye totem yapiyoz
o kadar heyecanla totem yaptımki inanmıştım yani cıkar dedim. birden 10 kişi olduk :(( koca gün 0 cektim resmen. hadi cekim yapamıyoz bari cekiliş kazanayım yok abi yok :((

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,061
10,633
113
Diğer konuda da aynısı oldu malesef baştan sona takip edenler alamadı. Elden bir şey gelmez şans

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
o kadar heyecanla totem yaptımki inanmıştım yani cıkar dedim. birden 10 kişi olduk :(( koca gün 0 cektim resmen. hadi cekim yapamıyoz bari cekiliş kazanayım yok abi yok :((
Dost bu çekilişlerde bana çıkar inşallah demeyeceksin. Heyecanla totem yapmayacaksın çıkmıyor . Kafa rahat olduğunda veya sitede bakiyen olduğunda her çekiliş çıkar

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,061
24,359
113
Bakalım hızlımı cekımlerı saglammı

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
kardeşler boşu boşuna polemik yaratıyosunuz hiç sıkıntı çekmek istemiyosanız girmeyin toteme bazı kişilerden asla alamazsınız sonra üzülüuosunuz boş yere

semy2050

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,409
353
83
Dost bu çekilişlerde bana çıkar inşallah demeyeceksin. Heyecanla totem yapmayacaksın çıkmıyor . Kafa rahat olduğunda veya sitede bakiyen olduğunda her çekiliş çıkar
ne bileyim reis 3 kişiydik yani o yüzden umutluydum sonlara doğru herkes geldi :(