- 25,369
- 9,759
- 113
O da ney oluyor dostLimonlu parfe yicez
O da ney oluyor dostLimonlu parfe yicez
Dostum 100 yapıp çekecem gelirse 30 Atacam sabaKazananlara tebrikler bol sansınız olsun
Bugünlük bu kadar stres yeterli
kazancın daim olsun kral. ben unuttum öyle şeyleri. sayenizde hatırlıyoruz.Betnis cekım verelim
İlk çekim havaleydi onlarda
Kardo senin düşünmen yeter sen önce faturana odaklan . Bugün göksel çekiliş kazandın payfix at dedi . Umutlandık . Yanlış bakmış . Şimdi 2 kişi vardı kesin dedik 3 olduk . Kupon bitti 10 kişi olduk . Bol şans yazıp geçeceğiz bundan sonra . Kurallar var zaten niye totem yapiyozDostum 100 yapıp çekecem gelirse 30 Atacam saba
Havalemi kaldı aqİlk çekim havaleydi onlarda
Valla öyle hatırlıom dayıHavalemi kaldı aq
o kadar heyecanla totem yaptımki inanmıştım yani cıkar dedim. birden 10 kişi olduk ( koca gün 0 cektim resmen. hadi cekim yapamıyoz bari cekiliş kazanayım yok abi yok (Kardo senin düşünmen yeter sen önce faturana odaklan . Bugün göksel çekiliş kazandın payfix at dedi . Umutlandık . Yanlış bakmış . Şimdi 2 kişi vardı kesin dedik 3 olduk . Kupon bitti 10 kişi olduk . Bol şans yazıp geçeceğiz bundan sonra . Kurallar var zaten niye totem yapiyoz
Marleyneye kızdın laÖzelden yazmayın canlarım
Diğer konuda da aynısı oldu malesef baştan sona takip edenler alamadı. Elden bir şey gelmez şansKardo senin düşünmen yeter sen önce faturana odaklan . Bugün göksel çekiliş kazandın payfix at dedi . Umutlandık . Yanlış bakmış . Şimdi 2 kişi vardı kesin dedik 3 olduk . Kupon bitti 10 kişi olduk . Bol şans yazıp geçeceğiz bundan sonra . Kurallar var zaten niye totem yapiyoz
Dost bu çekilişlerde bana çıkar inşallah demeyeceksin. Heyecanla totem yapmayacaksın çıkmıyor . Kafa rahat olduğunda veya sitede bakiyen olduğunda her çekiliş çıkaro kadar heyecanla totem yaptımki inanmıştım yani cıkar dedim. birden 10 kişi olduk ( koca gün 0 cektim resmen. hadi cekim yapamıyoz bari cekiliş kazanayım yok abi yok (
Aynen öyle kardo . Sans yok . Sağlık olsun önümüzdeki baharlaraDiğer konuda da aynısı oldu malesef baştan sona takip edenler alamadı. Elden bir şey gelmez şans
Semy yaptı başka da kimse yapmadinMarleyın dısında en cok totem kımler yaptı simdi
ne bileyim reis 3 kişiydik yani o yüzden umutluydum sonlara doğru herkes geldiDost bu çekilişlerde bana çıkar inşallah demeyeceksin. Heyecanla totem yapmayacaksın çıkmıyor . Kafa rahat olduğunda veya sitede bakiyen olduğunda her çekiliş çıkar