- 9,059
- 10,632
- 113
Kesene bereket abigöndrdım zarardan gönderıyoruz kimse yapmaz bunu
Kesene bereket abigöndrdım zarardan gönderıyoruz kimse yapmaz bunu
Bi kere dagitim yapmistim. Kupon 300 veriyodu 500 dagitmistim ama o gun 3 bin kazanmistim. Son bi kez daha dunya gozuyle kazandiklarimi dagitabilsem gam yemicem )biz de senle 50 ser kazansak yter mi
yok knk lımıt atar en fazla oduyolar parayı asya pın duman ola seka bunların fınansları bırdır para sıkıntısı yasamazlar eskıden oto papara vardı aynı anda pın ıle asya da aynı papara cıkıyodu yatırım ıcın hepsı aynı yanıValla sasirmam . 20 k ya kadar sıkıntı çıkarmaz ama 24 saati geçerse de korkmayacağım sitelerden .İnşallah sorun çıkarmaz bundan sonraki dönemde . Böyle yazanlar genelde bir sonraki konusu o sitenin şikayeti oluyor
Aynen hala aynı geçen ay 1 saat içinde seka pin duman asyaya yatırım yaptım . Tüm hesaplar aynıydıyok knk lımıt atar en fazla oduyolar parayı asya pın duman ola seka bunların fınansları bırdır para sıkıntısı yasamazlar eskıden oto papara vardı aynı anda pın ıle asya da aynı papara cıkıyodu yatırım ıcın hepsı aynı yanı
O zaman piyasada dönen parayının çoğunu bunlar topluyor. Ne paralar dönüyordur.Aynen hala aynı geçen ay 1 saat içinde seka pin duman asyaya yatırım yaptım . Tüm hesaplar aynıydı
Hesap bile yapamayız valla .O zaman piyasada dönen parayının çoğunu bunlar topluyor. Ne paralar dönüyordur.
alabildin mi reis alamdıysan baıyım bibu asya bahıste cekım ekran görüntüsu alınmıyo eskısı gıbı degılkı ne sacma ya
Yarım yamalk gondedım eskısı gbi görüntü alınmıyo artık masaustu alcksınalabildin mi reis alamdıysan baıyım bi
zaten çok incelemezler verirler direkt yeni arayüzde yavaş yavaş düzeltirler herseyiYarım yamalk gondedım eskısı gbi görüntü alınmıyo artık masaustu alcksın
Tamam usta