- 26,061
- 24,359
- 113
Şöle bişi yapmıorum yapsam 1k gibi paralar bassam aslında baya kaldırırım belkide yemiodurGüzel tespit
Şöle bişi yapmıorum yapsam 1k gibi paralar bassam aslında baya kaldırırım belkide yemiodurGüzel tespit
Valla inan büyük bastığında bu wonları yakalayamazsın dayı.Büyük basınca insan gerilerek basıyor.100-200₺ attığın kupondaki rahatlıkla oynanılmadığı için büyükte işler terso oluyor.En güzeli senin yol böyle devam 😄Şöle bişi yapmıorum yapsam 1k gibi paralar bassam aslında baya kaldırırım belkide yemiodur
İyi diyorsunda alt oynadığın maçın takibini ederken ızdırap yaşamıyor musun dayı 😄Alt oynamk mantuklı cünkü veriler bende olmalı savunma olmayan maclar assa yukarı belli şimdi finlandıyya ligine alt alamazsın bunun gıbı örnkler
Sadece fb bayanlar macında 4 ceyrekte 20 bin verdim 3 gunde bir ruyalarıma gırıyoBüyük para bastım mı gelmio zaten bunlara 500 er kasa girsen parayı delmiştin 2 günde 😂
İnan ust daha sıkıntılı o zorluyoİyi diyorsunda alt oynadığın maçın takibini ederken ızdırap yaşamıyor musun dayı 😄
3 ay olduSadece fb bayanlar macında 4 ceyrekte 20 bin verdim 3 gunde bir ruyalarıma gırıyo
Sen küçük küçük oyna dayı geçmiş olsun iyi paraSadece fb bayanlar macında 4 ceyrekte 20 bin verdim 3 gunde bir ruyalarıma gırıyo
Uzamazsa içerde gibi
3:30 dkda 20 cıknazsa ver parayıııWer parayı
Şansın açık olsun dayı
O para sana gelecek dostWerrrr parayııı werrr