Bana diyo. Ki 2 tane masa tenisi vericem bas kazan tutarsa ufak beni de görürsün 😁Saniye başı bir konuda kuru kuru demekle tezcanlı olnmuyor başka anlama geliyorda kalbini kırmayayım akşam akşam dost
Hayır işin ironisi birde sana mı masa tenisi veriyor arkadaş 😄 Umutun nefes kaynağı masa tenisi keşke buz hokeyi falan deseymiş belki olurdu.Alanı yanlış seçmiş dostumuz 😄Bana diyo. Ki 2 tane masa tenisi vericem bas kazan tutarsa ufak beni de görürsün 😁
İyi dedim ver Betgarden de 5 TL kalmıştı verdi 2 maç ikisininde tersini oynadım 5 e 20 aldım 😁 lavuk bişey den anladığı yok 1.50 oran görüyo Bas diyo
Yanıldım 146 bitti147 de biter
Fazla titreme dost orgazm falan olursun senle uğraşmayalım sınra@sukes1982 dayı titredik kesene bereket 🏁🏁🏁
heryere atlama yaFazla titreme dost orgazm falan olursun senle uğraşmayalım sınra
Az daha, sabrımı sınarsan küfür yicen sana ne oluyo olumheryere atlama ya
Beni bullsştırmayın ben beyfendi kibar bi adamım bulaştırmayın beni@sukes1982 dayı beni sevmiyorlar
Umut sakin ol 2 masa tenisi vereyim yolumuzu bulalım.Ufaktan benide gör ama bakAz daha, sabrımı sınarsan küfür yicen sana ne oluyo olum
Kendin oyna kardeşim ben oynamamUmut sakin ol 2 masa tenisi vereyim yolumuzu bulalım.Ufaktan benide gör ama bak
Amcacım daha şıkTebrikler dayıcım