- 12,020
- 9,717
- 113
Dertliyim 1.6 K ve 1000 lira freebeti son anda kaybettimNe 1K sı la kanka.Cebimde 1 lira yok ak
Dertliyim 1.6 K ve 1000 lira freebeti son anda kaybettimNe 1K sı la kanka.Cebimde 1 lira yok ak
Çoklarda bunu da 800 lira yapacamListelerin fethi en uģurlu sırandasın
Mutsuzum çok hastayım güldür beni doktor aç kanka bu şarkı sana gelsin o zamanDertliyim 1.6 K ve 1000 lira freebeti son anda kaybettim
Yaparsin, pumabetin tezgahına geldin 1000tl frbt davasına yoksa sen 800de çekerdin keyfine bakardınÇoklarda bunu da 800 lira yapacam
Aynen o dalgaya gittiYaparsin, pumabetin tezgahına geldin 1000tl frbt davasına yoksa sen 800de çekerdin keyfine bakardın
Tebrikler dostumPokerde 5 k jackpot aldı kendileri az önce Royal flush ile müsaade var ise 2 kişiye 20 tl çekilişi yapmak istiyoruz.
İtina ile kasa katlanırYaparsin, pumabetin tezgahına geldin 1000tl frbt davasına yoksa sen 800de çekerdin keyfine bakardın
Sizi görünce abi kardeş twitter'da bi bebe var tüm forumlara abilerim var diye 4 tane hesapla katılım yapıyor istemsiz o aklıma geliyor gülüyorumPokerde 5 k jackpot aldı kendileri az önce Royal flush ile müsaade var ise 2 kişiye 20 tl çekilişi yapmak istiyoruz.
Ah berkay ah ne satışa geldikSizi görünce abi kardeş twitter'da bi bebe var tüm forumlara abilerim var diye 4 tane hesapla katılım yapıyor istemsiz o aklıma geliyor gülüyorum
Adamların anası babası üretken yapcak bişi yokSizi görünce abi kardeş twitter'da bi bebe var tüm forumlara abilerim var diye 4 tane hesapla katılım yapıyor istemsiz o aklıma geliyor gülüyorum
Kasındın ama sen kanka içecek sigaran var mı bari vereyim 2 tek kardeşimeDertliyim 1.6 K ve 1000 lira freebeti son anda kaybettim
İkinci tuğba vakası olma birader nermin yada aylin olarak aç hesabı anca öyle yaparsın primiİtina ile kasa katlanır
Var var knkaKasındın ama sen kanka içecek sigaran var mı bari vereyim 2 tek kardeşime
yakışır surgun kardeşimePokerde 5 k jackpot aldı kendileri az önce Royal flush ile müsaade var ise 2 kişiye 20 tl çekilişi yapmak istiyoruz.