Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Suriyeli mülteciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
62dc2cea2591.png
1bac820d0505.jpg
f0480479a319.jpg
İlk fotoğrafta ; (bu suriyeli mazlum kardeşimiz bir kişiye yanıt olarak demiş ki; nolmuş dans ettilerse, evinde mi dans ettiler veya annenle mi dans ediyorlar.)

İkinci fotoğrafta ; (bu kız suriyeli bacımız istanbul'da keyif çatarken "türklere hiçbir şey borçlu değiliz" diye buyurmuş)

Üçüncü fotoğrafta ; (hele şu yine istanbul'da özgürlüğü keşfeden küçük şıllığın yazdığına bakın; "suriyeliler ve araplar olmadan ülkeniz bir hiç. demiş.)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
bizi kimse aşağılayamaz sadece kendilerince aşağılamaya çalışırlar orda da paylarına düşeni alırlar herkes bilioki bunlar bize muhtaç evden cafeden yazmak kolay madem öle gidip kurtarın ülkenizi ama nerdeee anca klavye artistliği yaparlar o da bi yere kadar 3 4 gün sonra özür dilerler merak etme

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
(bu öküz de diyor ki öso sayesinde sizler yataklarınızda güvenle uyuyorsunuz. bok kafaya bak hele)
e7ae667f3749.png

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Az bile yapmışlar :) getirip başımıza koyanlara , bedava maaş bağlayanlara , binlerce askerimizi şehit ettirenlere sormak lazım. Sorulmadığı sürece adamlar az bile yapmış dahasını da yaparlar.
Nokta atışı

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
Bisey derdim ama neyse . Siz oy vermeye devam edin bu fragman , asıl filim vizyona girmedi daha .

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Bisey derdim ama neyse . Siz oy vermeye devam edin bu fragman , asıl filim vizyona girmedi daha .
dikkat ettiniz mi; amerika ve ingiltere’nin dünyada s...... memleket kalmamıştır ama bu iki ülkeye kitlesel bir düşmanlık yoktur. siyasetlerini de ticaretlerini rahat bi şekilde yürütürler. tepesine iki tane atom bombası yiyen japonlar bile amerikan hayranıdır. türkiye 1. körfez savaşında kürtlere yardım eder kurşun olarak geri döner, suriyelilere yardım eder nefret olarak geri döner. daha eskilerden, çok da büyük zulüm görmemesine rağmen arabı, yunanı, sırpı hepsi türklerden nefret ediyor. bunun bi tanımı
olması gerek.

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
dinço 3 4 gün içinde bunları yazanlar biz yanlış anlaşıldık die özür dileyecekler bak gör :)

tonysfr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
105
43
dikkat ettiniz mi; amerika ve ingiltere’nin dünyada s...... memleket kalmamıştır ama bu iki ülkeye kitlesel bir düşmanlık yoktur. siyasetlerini de ticaretlerini rahat bi şekilde yürütürler. tepesine iki tane atom bombası yiyen japonlar bile amerikan hayranıdır. türkiye 1. körfez savaşında kürtlere yardım eder kurşun olarak geri döner, suriyelilere yardım eder nefret olarak geri döner. daha eskilerden, çok da büyük zulüm görmemesine rağmen arabı, yunanı, sırpı hepsi türklerden nefret ediyor. bunun bi tanımı
olması gerek.
Çok kısa ve net tanımı müslüman olman bunuda bilmiyosan artık sağır sultan duydu

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
hepsini kastetmedim habip :D konuyu başka yere çekme :D

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
Bugün bir Suriyeli dövdüm.( Haketmişti.)Ohhh elime sağlık.(Myers'in paylaşımını görünce vicdanen rahatladım.)Çek şarabı çikarabı.

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
olması gerek.
Kuetler mi ihanet etti. Atatürkun zamaninda ozerklik verdigi ama suan zerre deger verilmeyen kurtler mi ihanet etti. Çanakkale'de sehit dusenler sadece turkler degil en az bi o kadar da kurt sehit var ulkenin her yaninda savasip topragini terk etmeyen kurtlere hakaretvari bir kojusma yapmissin ayip ettin. Birde unutma sizden once biz zaten bu topraklardaydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...