Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Taiffa - Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Dün hatun mesaj atmıştı sen kesin beni aldatıyorsun diye. Buraya daldık cevap yazamadım ona sabah 7 de baskın yaptı girdi evi arıyor 11 de uyudum yeni uyandım
Devam ediyor mu burası güncel bakiye ve kupon nedir reis

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Screenshot_20230925-204737~2.png

Agalar kupon bu bodrum yenerse son maç sporting kalacak 1.18 kupon gelirse 4910 lira olacak kasa aynı hatayı yapmam 5 e tamamladım bu kez
Sabah kafam guzelken yapmışım kuponu sporting kelek yapmazsa tutar gibi kupon
Altay şut atamadı daha kupon tutmazsa kasa 3135 yarın GS maçına tekten basacak yada yanina bir maç daha koyup ama bu kupon tutarsa bu gece bitecek iş

yzgb1956

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,117
2,760
113
Ekli dosyayı görüntüle 397753

Agalar kupon bu bodrum yenerse son maç sporting kalacak 1.18 kupon gelirse 4910 lira olacak kasa aynı hatayı yapmam 5 e tamamladım bu kez
Sabah kafam guzelken yapmışım kuponu sporting kelek yapmazsa tutar gibi kupon
Altay şut atamadı daha kupon tutmazsa kasa 3135 yarın GS maçına tekten basacak yada yanina bir maç daha koyup ama bu kupon tutarsa bu gece bitecek iş
tmmdır bol şans

JoeQuanqa

Dm Kutusu Silindi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,891
17,518
113
Kısıtlama vermedi bakiye düşünce yada bu maçlara 750 lik yaptım bu kuponu keşke 800 yapsaymisim direk 5 k oluyormuş kafamın guzelligiyle yanlis hesapladım
tm usta bişey kalmamış bide yarına güzel bi maç bulursun hedef tm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...