- 34,891
- 17,518
- 113
Oha harbi miBodrum attı 0-1
Oha harbi miBodrum attı 0-1
Hee 😂Oha harbi mi
Yaşasın
dost bu roll bitmez250 bastım deme sakın yenınce gelıomu 5k @Taiffa
250 bastı 😀250 bastım deme sakın yenınce gelıomu 5k @Taiffa
Tek mac deılse bırakcam bodrum macı sonrasıdost bu roll bitmez
ben de anlamadım şu anTek mac deılse bırakcam bodrum macı sonrası
Dün hatun mesaj atmıştı sen kesin beni aldatıyorsun diye. Buraya daldık cevap yazamadım ona sabah 7 de baskın yaptı girdi evi arıyor 11 de uyudum yeni uyandımNe oldu buranın akıbeti @Taiffa
Sana bırakırız o zamn250 bastı 😀
dost bodrum gelirse tamam mı 5000 mi oluyorDün hatun mesaj atmıştı sen kesin beni aldatıyorsun diye. Buraya daldık cevap yazamadım ona sabah 7 de baskın yaptı girdi evi arıyor 11 de uyudum yeni uyandım
Devam ediyor mu burası güncel bakiye ve kupon nedir reisDün hatun mesaj atmıştı sen kesin beni aldatıyorsun diye. Buraya daldık cevap yazamadım ona sabah 7 de baskın yaptı girdi evi arıyor 11 de uyudum yeni uyandım
Bana neyi bırakıcaksın banane yaSana bırakırız o zamn
olmuo hedefe ama çok yaklaştık çok yani tahminen en kısa 2-3 gün içinde bitcek dostlar sakndost bodrum gelirse tamam mı 5000 mi oluyor
Kalesin senBana neyi bırakıcaksın banane ya
tmmdır bol şansEkli dosyayı görüntüle 397753
Agalar kupon bu bodrum yenerse son maç sporting kalacak 1.18 kupon gelirse 4910 lira olacak kasa aynı hatayı yapmam 5 e tamamladım bu kez
Sabah kafam guzelken yapmışım kuponu sporting kelek yapmazsa tutar gibi kupon
Altay şut atamadı daha kupon tutmazsa kasa 3135 yarın GS maçına tekten basacak yada yanina bir maç daha koyup ama bu kupon tutarsa bu gece bitecek iş
Kısıtlama vermedi bakiye düşünce yada bu maçlara 750 lik yaptım bu kuponu keşke 800 yapsaymisim direk 5 k oluyormuş kafamın guzelligiyle yanlis hesapladım250 bastım deme sakın yenınce gelıomu 5k @Taiffa
tm usta bişey kalmamış bide yarına güzel bi maç bulursun hedef tmKısıtlama vermedi bakiye düşünce yada bu maçlara 750 lik yaptım bu kuponu keşke 800 yapsaymisim direk 5 k oluyormuş kafamın guzelligiyle yanlis hesapladım