Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Taiffa - Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
90 alınır derken anlamadım bu arada sporting kevgire çevirir gene yener rio ave nal toplar
90 TL kalacak eksik kasa 4910 olacak. Rio Ave o sırada çok az gol yemiş dikkatimi çekti keşke yazmasaymisim 1.18 oran için bide onun stresine girecek simdi

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
usta adamın kafasını çelme ya yatarsa bu ihtimalı düşünmüon demi adam mantıklı oynuyor biz bu işi 2-3 günde bitircez az dur hele
Kankam acele etmeye gerek yok ki dün akşam ilk defa acele ettim 130 lirayı alamadım nerelere gitti olay kumar sabır işidir su kupon tutsun da gerisi kolay

JoeQuanqa

Dm Kutusu Silindi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,891
17,518
113
90 TL kalacak eksik kasa 4910 olacak. Rio Ave o sırada çok az gol yemiş dikkatimi çekti keşke yazmasaymisim 1.18 oran için bide onun stresine girecek simdi
Valla usta senin yerinde ben olsam 2 kere canlıdan salardım sen kendini eziyete sokmuşsun valla ben makara yapıyordum da gelir oda bu arada rio ave dirensede yenilir

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Altay çok baskılı 2. Yarı duran toplarda sıkıntı yapıyor bodeum hep böyle golunatinca cwkiliyor kontra atak yapmaya calisiyor

JoeQuanqa

Dm Kutusu Silindi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,891
17,518
113
2 atıp fişe çekmek varken kontra dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...