- 77,161
- 27,687
- 113
Sus yatm usta bişey kalmamış bide yarına güzel bi maç bulursun hedef tm
Sus yatm usta bişey kalmamış bide yarına güzel bi maç bulursun hedef tm
Aynı maca bas yıne kac eksıkse yenınce tamamlansınKısıtlama vermedi bakiye düşünce yada bu maçlara 750 lik yaptım bu kuponu keşke 800 yapsaymisim direk 5 k oluyormuş kafamın guzelligiyle yanlis hesapladım
90 alınır derken anlamadım bu arada sporting kevgire çevirir gene yener rio ave nal toplarKupon tutarsa 90 lira alınır bu kez dünden tecrübeliyim hata yapmam acele etmem sporting ne olcak acaba Rio Ave ile oynuyorEkli dosyayı görüntüle 397759
Ekli dosyayı görüntüle 397759
usta adamın kafasını çelme ya yatarsa bu ihtimalı düşünmüon demi adam mantıklı oynuyor biz bu işi 2-3 günde bitircez az dur heleAynı maca bas yıne kac eksıkse yenınce tamamlansın
Kasınıyon sen neyse ıstedıgını vermıcemusta adamı kafasını çelme ya yatarsa bu ihtimalı düşünmüon demi adam mantıklı oynuyor biz bu işi 2-3 günde bitircez az dur hele
dur hele ya az makara yapakKasınıyon sen neyse ıstedıgını vermıcem
90 TL kalacak eksik kasa 4910 olacak. Rio Ave o sırada çok az gol yemiş dikkatimi çekti keşke yazmasaymisim 1.18 oran için bide onun stresine girecek simdi90 alınır derken anlamadım bu arada sporting kevgire çevirir gene yener rio ave nal toplar
Kankam acele etmeye gerek yok ki dün akşam ilk defa acele ettim 130 lirayı alamadım nerelere gitti olay kumar sabır işidir su kupon tutsun da gerisi kolayusta adamın kafasını çelme ya yatarsa bu ihtimalı düşünmüon demi adam mantıklı oynuyor biz bu işi 2-3 günde bitircez az dur hele
Valla usta senin yerinde ben olsam 2 kere canlıdan salardım sen kendini eziyete sokmuşsun valla ben makara yapıyordum da gelir oda bu arada rio ave dirensede yenilir90 TL kalacak eksik kasa 4910 olacak. Rio Ave o sırada çok az gol yemiş dikkatimi çekti keşke yazmasaymisim 1.18 oran için bide onun stresine girecek simdi
why so serious ?
Geçen hafta sakarspyasporada böyle yaptılar erken gol attılar çekildiler kontradan 2 yinattilar sonra ama şuan ortasagasi dağıldı bodrumsporun2 atıp fişe çekmek varken kontra dan
Fena geliyor Altay ağa su saatten sonra golmyerseler dahada cikaramazlar ama bence 1 golmdaha olacak kim atar bilememDk81 0-1