- 95,688
- 51,476
- 113
Bol sans kardesHerkese bol kazançlar...
Bol sans kardesHerkese bol kazançlar...
Soy o ibne rotabeti, intikamim varbu gelirse bakkala gidicem biraz abur cubur almaya sonra devam, ilk bir çekeyim, limitler yetmiyor rota'da 1x'e geçicem
Bol şanslar reisHerkese bol kazançlar...
2 ay önce 200 K çektim 2 haftada, eskiden bonus veriyorlardı rica edince, artık vermiyolar.Soy o ibne rotabeti, intikamim var
He ya kavga ediyorum artik mesaj kısmında o kadar kayip var sene başından beri, bonus hakkınız mevcut değildir diyip duruyor,sanki eklendiğinde de bi bok oluyodu 15x cevrim,iyice götleri kalkti2 ay önce 200 K çektim 2 haftada, eskiden bonus veriyorlardı rica edince, artık vermiyolar.
Siteler şimdi vefasız olmuşlar reis. Eskiden çok bonus veriyorlardı.2 ay önce 200 K çektim 2 haftada, eskiden bonus veriyorlardı rica edince, artık vermiyolar.
Geçen 1kyi 130 yapıyordu son kuponun son maçından patladı lanet olası koca popolu Porto Riko takimiBu gelirse git uyu bokunu cikarma daha @The Magician 😅, biliyom 100 k lik kuponlar anca seni keserde,buda fena rakam degil yarın katlama hayaliyle rahat rahat kafanı yastığa koyarsın
ulen son 1.5 dk yeminle uzun süreden sonra heyecanlandım mucize oluyoduGeçen 1kyi 130 yapıyordu son kuponun son maçından patladı lanet olası koca popolu Porto Riko takimi
Gece yarısı 0 lamadan yatamiyoruz ki,yok Venezuela basket,yok porto riko basketGeçen 1kyi 130 yapıyordu son kuponun son maçından patladı lanet olası koca popolu Porto Riko takimi
7-4ulen son 1.5 dk yeminle uzun süreden sonra heyecanlandım mucize oluyodu
Ama içimizde patladı awk.1.30da 4mu lazımdı 5mi öyle biseydiulen son 1.5 dk yeminle uzun süreden sonra heyecanlandım mucize oluyodu
4 lazımdıAma içimizde patladı awk.1.30da 4mu lazımdı 5mi öyle biseydi
baba sen hemen kaçacaksan böyle hiç girmeseydin 18-0 mı yapsınlar napsınlar adamlar. antreman maçı bu, kontrat almaya çalışan tipler, çaylaklar o bubozdursammi diye dusunurken 15 saniyede beraberlige getirdi
cirpiniyoruz kasa yok butun para bubaba sen hemen kaçacaksan böyle hiç girmeseydin 18-0 mı yapsınlar napsınlar adamlar. antreman maçı bu, kontrat almaya çalışan tipler, çaylaklar o bu