- 12,455
- 7,983
- 113
Koparıyor gibi lakers
e biz de aynı durumdayız. Sonunu düşünen kahraman olamaz, vuracaksıncirpiniyoruz kasa yok butun para bu
Ben bu zenci basketcilerin aq zaten, sas - Sacramento 14.5 tan 2 olsa 100 k aliodum, üçüncü çeyreğin ortalarında fark21 bile olmuştu,uzatmada yendiler anca, ne biçim geri dönüşler oluyoAma içimizde patladı awk.1.30da 4mu lazımdı 5mi öyle biseydi
üstüne 50K canlı lazım kartlar+faturalar içine biz de aynı durumdayız. Sonunu düşünen kahraman olamaz, vuracaksın
Bundan bana da lazimüstüne 50K canlı lazım kartlar+faturalar için
miamide yedekte jaime jaquez var onun ne işi var yaz liginde rotasyon oyuncusu zatenbaba sen hemen kaçacaksan böyle hiç girmeseydin 18-0 mı yapsınlar napsınlar adamlar. antreman maçı bu, kontrat almaya çalışan tipler, çaylaklar o bu
Onun durumu farklı biraz manyaklasiyor arada 🤣e biz de aynı durumdayız. Sonunu düşünen kahraman olamaz, vuracaksın
Sakatlıktan zart zurt çıkanları da oynatıyorlar.miamide yedekte jaime jaquez var onun ne işi var yaz liginde rotasyon oyuncusu zaten
Buralardan cikma o zatenmiamide yedekte jaime jaquez var onun ne işi var yaz liginde rotasyon oyuncusu zaten
Desene birazdan 2.20 oranlı 16.9 k lik kupon geliceküstüne 50K canlı lazım kartlar+faturalar için
ispatladı kendini işte çoktan sakatlıktan dolayıdır yoksa niye oynatsınlar şimdiden yaz ligindeBuralardan cikma o zaten
son düdük gelmeden belli olmaz 3 lüğü yedikDesene birazdan 2.20 oranlı 16.9 k lik kupon gelicek
Sk zoruyla alırız bunuson düdük gelmeden belli olmaz 3 lüğü yedik
Orasi oyle tabii genel konustumispatladı kendini işte çoktan sakatlıktan dolayıdır yoksa niye oynatsınlar şimdiden yaz liginde