Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Togg t10x Alınır Mı ?

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Herkese merhaba arkadaşlar. Arabayı değiştirmeyi düşünüyorum ve alacağım yeni araba kesinlikle elektrikli olmalı. Aramızda Togg t10x kullananlar var mı. Alırsam pişman olur muyum. Çıktığından beri peynir ekmek gibi satılıyor. Artık her sokakta caddede görmek mümkün

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,893
1,515
113
Herkese merhaba arkadaşlar. Arabayı değiştirmeyi düşünüyorum ve alacağım yeni araba kesinlikle elektrikli olmalı. Aramızda Togg t10x kullananlar var mı. Alırsam pişman olur muyum. Çıktığından beri peynir ekmek gibi satılıyor. Artık her sokakta caddede görmek mümkün
Alırsan ford olursun lord forddan şaşma

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
899
346
63
Burda adamlar bonus kovaliyor sen togg diyon kanki el arabasi var iyidir ama

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
891
113
çok fazla elektronik hata , kışın performansın düşmesi, malzeme kalite eksikliği servis yetersizliği daha sayayımmı ? tesla en alt paket vergisiz dilime giriyor .1.7 mi 8 e mi ne geliyor şaşma veya byd çok üstün bir teknoloji kullanıyor o da olabilir

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
601
328
63
Millet ekmeğe ekmek banıp , suyu kaynatıp suyunu içiyor sen foruma togg sormuşsun.. ilginç 😄

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
891
113
Tesla derim geçerim diyorsun yani. Doğru. Arada neredeyse fiyat farkı bile yoksa Tesla model y mantıklı bir tercih
piyasası togga göre çok daha canlı , servisi aptal yandaşlardan oluşmuyor , yedek parçası var , sorunlarının çözümü var hiç birşey bulamadın mı ingilizce videolar var tonla . Arabayı bir paket yükseltince fiyatı devlet yüzünden milyon artıyor yani tesla model y baz modeli en az vergi alınan araba suan

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
piyasası togga göre çok daha canlı , servisi aptal yandaşlardan oluşmuyor , yedek parçası var , sorunlarının çözümü var hiç birşey bulamadın mı ingilizce videolar var tonla . Arabayı bir paket yükseltince fiyatı devlet yüzünden milyon artıyor yani tesla model y baz modeli en az vergi alınan araba suan
Özellikleri nedir o arabanın. Şerit takip sistemi vs. gibi birtakım donanımları var herhalde. Otopilot özelliği var mı

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,519
2,741
113
dost eee dediğin doğru ben türkiyenin en güzel otellerinden birinde valelik yaptım tam 1 yıl. bırakalı zaten 3-4 ay oluyor. binmediğim araba kalmadı . sana doğruyu söylemek gerekirse bence alma . yani nekadar fiyatı bilmem ama 1 bucuk milyon felan olması lazım. git o paraya daha farklı bişey al ama onu alma bilmiyorum herkesın zevk meselesi ama bana toros daha sempatik geliyor nedense. iç dizayn 0 görünüş zaten ofsayt tipi faul hertürlü cezalı araba yani benim gözümde. sana onun yerine reault megane var yeni elektirikliler 5 basar . ( benim görüşüm) ben türkün elinin vurdugu hiç bişeyi almam yanlış anlaşılmasın. arabanın herseyı yurt dısı tamiri türkiyede oluyor dye millete kaktırıyorlar türk malu diye. ulan türk malıysa ver 200-300 k ya herkes bınsın. haksızmıyım ? ama senın kararın. ona verecıgın paraya en ideal elektirikli renault grubuna bakmanı tavsiye ederim ateş ediyor