Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Togg t10x Alınır Mı ?

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Akp milli beka sorunudur.
Siyasal İslamcı Araptapar.

MHP milli beka sorunudur.
Türkcülük önünde en büyük engel

CHP milli beka sorunudur.
PKK'lı Kürtçülerin elinde

Dem milli beka sorunudur.
Bunları söylemeye gerek yok.

Bu partiler Türk düşmanı kadroların elinde oyuncak olmuştur.

Bu siyasi oluşumlar oldukça ülke halkı soyulmaya mahkum.
peki bunun bu konuyla ne alakası var onu anlayamaadım :D

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
625
93
şehirler arası sıkıntı oluyor ama şehir içi iyi çok seyahat ediyorsan elektrikli araç pek kullanışlı değil diyorlar

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,176
1,902
113

Baktım sadece. Beyin bedava

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,960
5,889
113
Herkese merhaba arkadaşlar. Arabayı değiştirmeyi düşünüyorum ve alacağım yeni araba kesinlikle elektrikli olmalı. Aramızda Togg t10x kullananlar var mı. Alırsam pişman olur muyum. Çıktığından beri peynir ekmek gibi satılıyor. Artık her sokakta caddede görmek mümkün
uzak dur dolandrıcıı sıte D:D:DD:DDD

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,176
1,902
113

Ben ülkenin geleceğini çok karanlık görüyorum. Mülteci sorunu, enflasyon, halkın giderek fakirleşmesi derken ilerleyen yıllarda iç çatışmalar da başlayacak. Ülke istikrarı zaten 2017' de başkanlık sistemine geçildiğinde bozuldu. O tarihten beri de her geçen sene bir öncekini aratıyor.

Umut ta göremiyorum. Çünkü insanlar çok farklı kutuplara bölünmüş durumdalar. Bu millet 100 yıl önce çok kötü şartlar altında mücadele etti ama o zaman böyle bir bölünmüşlük yoktu. Artık insanlar, kendi görüşünde olmayan kimselerle aynı apartmanda oturmaya bile tahammül edemiyorlar. Ne yalan söyleyeyim ben de edemiyorum.

Son düzenleme:

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Togg'un menzili 540 km' yi bulabiliyor. Bu konuda Tesladan bile daha başarılı. Onlarınki 350 km falandı herhalde
sorun menzili değil aslında şarj edebilme imkanı şöyle düşünelim 540 km gittin artık nereden nereye gittiysen yanında yedek pili almadın gittiğin yerde sarj ediceksin 10 saat süre demek. acil işin çıktıgında uzun menzilde yarı yolda kalabilirsin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,176
1,902
113
sorun menzili değil aslında şarj edebilme imkanı şöyle düşünelim 540 km gittin artık nereden nereye gittiysen yanında yedek pili almadın gittiğin yerde sarj ediceksin 10 saat süre demek. acil işin çıktıgında uzun menzilde yarı yolda kalabilirsin
Anlatılana göre evde 5 saat, dışarıda 50 dk diyorlar Toog için şarj süresi. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Ben ülkenin geleceğini çok karanlık görüyorum. Mülteci sorunu, enflasyon, halkın giderek fakirleşmesi derken ilerleyen yıllarda iç çatışmalar da başlayacak. Ülke istikrarı zaten 2017' de başkanlık sistemine geçildiğinde bozuldu. O tarihten beri de her geçen sene bir öncekini aratıyor.

Umut ta göremiyorum. Çünkü insanlar çok farklı kutuplara bölünmüş durumdalar. Bu millet 100 yıl önce çok kötü şartlar altında mücadele etti ama o zaman böyle bir bölünmüşlük yoktu. Artık insanlar, kendi görüşünde olmayan kimselerle aynı apartmanda oturmaya bile tahammül edemiyorlar. Ne yalan söyleyeyim ben de edemiyorum
şunu ne zaman izlesem duygulanırım
ATATÜRK ve 57.ALAY /// ATATURK and 57.th REGIMENT

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Anlatılana göre evde 5 saat, dışarıda 50 dk diyorlar Toog için şarj süresi. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum
evde 10 saati buluyor dışarıda ise istasyonu bulabilmen lazım tamam istanbul izmir yada ankarada çok rahat bulursun ama diğer illerde sorun yaşarsın. hızlı sarj istasyonunda 35 dkya oluyor ama evde 10 saati bulabiliyor

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
617
327
63
Herkesin durumu aynı değil ki dostum. Ne yapmamı istiyorsun. Ayrıca son 3-4 yılda bonuslardan, özel oranlardan, kodlardan, etkinliklerden, özel gün bonuslarından biriktirdiğim paralarla alacam bu arabayı. Sen de biriktir sen de al. Sadece özel oranlar bile en kötü günde ortalama 1 k para bırakıyor

Ben hiç dışarıdan yemek yemem mesela. Sadece bu bile ciddi manada bütçeden tasarruf etmek demek. Beni silkseler lahmacuncunun pis tırnaklarıyla yaptığı lahmacunun tanesine 150 tl verip yemem.
Eğer ki bu konuda ciddiysen gerçekten tebrik ederim. Kumar oynayan adamda sabır olmaz pek. Birikim yapıp mantıklı şekilde mal edinmek . Umarım güzel bir şey alırsın da keyfini sürersin kardeşim. Mutlu oldum okuyunca bile.
Ama lahmacuna laf etme küfür ederim.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
batarya sağlığı hava koşulu klima açma hatta radyo bile etkiliyor diyorlar gerçi tam bilmiyorum sağdan soldan seyrettiğim video kadar yorum yapabilirim
klima ve radyo etkilemiyor zaten
Eğer ki bu konuda ciddiysen gerçekten tebrik ederim. Kumar oynayan adamda sabır olmaz pek. Birikim yapıp mantıklı şekilde mal edinmek . Umarım güzel bir şey alırsın da keyfini sürersin kardeşim. Mutlu oldum okuyunca bile.
Ama lahmacuna laf etme küfür ederim.
eh ben 2 senedir oynuyorum bu sıra zarfında normal maaşım artı işte kumar kazancım ve kaybedişlerimle beraber toplamda 2 cumhuriye 3 büyük altın biriktirdim. sabırlı bi insan değilimdir ama hırsa kapıldığım anda pcyi kapatıyorum ve dışarı cıkıyorum bara gidiyorum zamanımı evde geçirmiyorum zaten 1 saate o hırs kalmıyor

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,176
1,902
113
foruma toggg sormak 🤣🤣🤣🤣
Sevgilimden ayrıldım ne yapmam lazım diye konu mu açayım arkadaş. Bunları da çok gördük bu forumda. Ne yapması lazımmış. Git banyoya kendini ................... :D

Veya şu taz konular da var. ''Bilmem şu kadar borcum var kısa sürede ödemem lazım nereden bulabilirim''

Bunların yanında bu konu gene iyi bence

Son düzenleme:

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
534
93
peki bunun bu konuyla ne alakası var onu anlayamaadım :D
Konuyu okumadığın için anlamaman normal.Okumadigimiz için oluyor bunlar
.ABD ve Türkiye'deki elektrikli araçlar ve devletin belirli kriterler koyup iki katı üç katı fiyat çıkarmasını elestirdik... yani işin özeti siyasiler şerefsiz kan emicilerdir.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63
Konuyu okumadığın için anlamaman normal.Okumadigimiz için oluyor bunlar
.ABD ve Türkiye'deki elektrikli araçlar ve devletin belirli kriterler koyup iki katı üç katı fiyat çıkarmasını elestirdik... yani işin özeti siyasiler şerefsiz kan emicilerdir.
kapitalizm zaten bu değilmi ?