- 94,489
- 50,828
- 113
Niye olmadi ibanVar emmi de bnde fix olmadı icin ibandan atacaktı sabah oda olmadı
Niye olmadi ibanVar emmi de bnde fix olmadı icin ibandan atacaktı sabah oda olmadı
5 kişiye1 kisiyemi
Ciddi var mihadi benden size kıyak wp den yazıyorum tolgacığıma
Hmm benle ne alakası varHaklı olacam ben zaten bundan sonra akıllandık
Oyle deil be bro 600ermi yoksa toplam 600mu5 kişiye
Sabh cekerim atarm dedi unuttu qaliba 😴Niye olmadi iban
Tolga saglam adam dost merak etmeNiye olmadi iban
Yok5 kisiye attim hic benim attigim kadar yuksek odul atani gormedim falan yazmis kac para atmis merak ettim ondan sordum.varmi burda sans parasi alan
Ben tanimiyom bro hic alakamda olmadi bol sans yazip gecdim hep.ama cok coskulu gordum ne kdr kazanmis merak ettim hayalim oldu demisTolga saglam adam dost merak etme
Umidin varmi hala?Sabh cekerim atarm dedi unuttu qaliba 😴
Ben her zmn umutsuz vakayım😂Umidin varmi hala?
şimdi diceniz madem var büzi niye beklettin adam rahatsı etme dedi ondan 😀Ciddi var mi
Sponsor sen olunca kazancam@butragueno @Pikaçuu siz ne zaman parayı vuracaksınız merak ediyom
Nerde demisla ben gornlmedim öyle cok buyuk kazanmadi aslinda sistemli oynuyor kumardan kazandigini koseye atiyor 2 3k ile oynuyor kaybederse uzak duruyor kazsnsa bile 4 5 gun oynamiyor yani sistem bu bizim gibi kaybettikce atmiyor parayi sabredebiliyor e kumarda sabredersen kazanirsin zatenBen tanimiyom bro hic alakamda olmadi bol sans yazip gecdim hep.ama cok coskulu gordum ne kdr kazanmis merak ettim hayalim oldu demis
600er kardo da henüz atmadı ama atarOyle deil be bro 600ermi yoksa toplam 600mu
Sen vurdunda ne oldu savascigim bir kariya bile vurmadan yedin paralari@butragueno @Pikaçuu siz ne zaman parayı vuracaksınız merak ediyom
Tmm da simdi yazdin mişimdi diceniz madem var büzi niye beklettin adam rahatsı etme dedi ondan 😀