- 33,771
- 16,711
- 113
yok olmaz ilişkimizde hata ya yer yokTmm da simdi yazdin mi
yok olmaz ilişkimizde hata ya yer yokTmm da simdi yazdin mi
şu zehirli oku atma işteşimdi diceniz madem var büzi niye beklettin adam rahatsı etme dedi ondan 😀
Ben 1 kisiye 100dolar atmisdim bi kiside bana 5k atmisdi.ama tolga pek aktif deil takip edemez.bide biri vardi tr macina var demisdi tekli kupondu kazanirsa hepsini 1 kisiye aticam dedi 5k mi neydi oda kupon kazandi odulu atmadi sahte dekont yapmis gonderdim dedi forum banladi onu nick neydi unuttum ama sahtekar bi arkadssimizdi600er kardo da henüz atmadı ama atar
Ayrica daha geçen az cok vurduk iste 14k kapattik iste kredi taksidiniSen vurdunda ne oldu savascigim bir kariya bile vurmadan yedin paralari
Herşey heryerde konuşulmaz yaşımız 23 daha ama nerde ne konuşulacağını biliriz ekremmi sandın beni görünce bayılacamSen vurdunda ne oldu savascigim bir kariya bile vurmadan yedin paralari
bu tolga atar kardo çünkü geçende cıktı fazla takılmıyor ama geldiğinde o soz verdiği 2 kişiye attı biri bendim tabiBen 1 kisiye 100dolar atmisdim bi kiside bana 5k atmisdi.ama tolga pek aktif deil takip edemez.bide biri vardi tr macina var demisdi tekli kupondu kazanirsa hepsini 1 kisiye aticam dedi 5k mi neydi oda kupon kazandi odulu atmadi sahte dekont yapmis gonderdim dedi forum banladi onu nick neydi unuttum ama sahtekar bi arkadssimizdi
Böyle gel bana ya eğlenecen yada işine yarayacak işte para gelip geçiciAyrica daha geçen az cok vurduk iste 14k kapattik iste kredi taksidini
şşşş 😀şu zehirli oku atma işte
Ekreminkini yemeden duramadın beHerşey heryerde konuşulmaz yaşımız 23 daha ama nerde ne konuşulacağını biliriz ekremmi sandın beni görünce bayılacam
Kumarbaz hicbir adam sağlam değildir ben dahilTolga saglam adam dost merak etme
Beni karıştırmaKumarbaz hicbir adam sağlam değildir ben dahil
Hadi lan ordan anı görsen ne lan bu dersinEkreminkini yemeden duramadın be
TmmBeni karıştırma
42. Sayfa 05.26da yazdigi ilk msji oku anlarsinNerde demisla ben gornlmedim öyle cok buyuk kazanmadi aslinda sistemli oynuyor kumardan kazandigini koseye atiyor 2 3k ile oynuyor kaybederse uzak duruyor kazsnsa bile 4 5 gun oynamiyor yani sistem bu bizim gibi kaybettikce atmiyor parayi sabredebiliyor e kumarda sabredersen kazanirsin zaten
Dogru dostta adam bizim gibi degil bagimli degilki 5 gun oynamicam diyor oynamiyor ben yapamam asla misalKumarbaz hicbir adam sağlam değildir ben dahil
Gördü mühadi benden size kıyak wp den yazıyorum tolgacığıma
Ben yazicakdim lan bnden once yazmissin awKumarbaz hicbir adam sağlam değildir ben dahil
Darıldım
yazdı şuan nataja ile işi varmış şuan müsait değişlmişGördü mü