Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı tolga1453 | Günün Kuponu

Kupon Miktarı
3252
Kupon Oranı
3.02

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,489
50,828
113
600er kardo da henüz atmadı ama atar
Ben 1 kisiye 100dolar atmisdim bi kiside bana 5k atmisdi.ama tolga pek aktif deil takip edemez.bide biri vardi tr macina var demisdi tekli kupondu kazanirsa hepsini 1 kisiye aticam dedi 5k mi neydi oda kupon kazandi odulu atmadi sahte dekont yapmis gonderdim dedi forum banladi onu nick neydi unuttum ama sahtekar bi arkadssimizdi

JoeQuanqa

Seol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,771
16,711
113
Ben 1 kisiye 100dolar atmisdim bi kiside bana 5k atmisdi.ama tolga pek aktif deil takip edemez.bide biri vardi tr macina var demisdi tekli kupondu kazanirsa hepsini 1 kisiye aticam dedi 5k mi neydi oda kupon kazandi odulu atmadi sahte dekont yapmis gonderdim dedi forum banladi onu nick neydi unuttum ama sahtekar bi arkadssimizdi
bu tolga atar kardo çünkü geçende cıktı fazla takılmıyor ama geldiğinde o soz verdiği 2 kişiye attı biri bendim tabi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,489
50,828
113
Nerde demisla ben gornlmedim öyle cok buyuk kazanmadi aslinda sistemli oynuyor kumardan kazandigini koseye atiyor 2 3k ile oynuyor kaybederse uzak duruyor kazsnsa bile 4 5 gun oynamiyor yani sistem bu bizim gibi kaybettikce atmiyor parayi sabredebiliyor e kumarda sabredersen kazanirsin zaten
42. Sayfa 05.26da yazdigi ilk msji oku anlarsin