- 1,825
- 539
- 113
Trabzonspor ev sahibi ama Atacağı en fazla 1 gol hocam, Beşiktaş %99 kazanır Maç sonucu 1-3 biter gibi.Trabzon ev sahibi 0.5 üstte mantıklı deme dost
Trabzonspor ev sahibi ama Atacağı en fazla 1 gol hocam, Beşiktaş %99 kazanır Maç sonucu 1-3 biter gibi.Trabzon ev sahibi 0.5 üstte mantıklı deme dost
Eyvallah dostGollu gecıcek bır mac butun sonuclara acık bence taraf bahsi sıkıntı 3,5 yaz gec
Eyvallah dostTrabzonspor ev sahibi ama Atacağı en fazla 1 gol hocam, Beşiktaş %99 kazanır Maç sonucu 1-3 biter gibi.
3.5 UST kg ilk yarı sıfır 3 arasinda gidip geliyorum kanka3.5 üstten başkası yalan bu maça duruma göre 4 5 bile olabilir
Kardesim mesajini dimdi gordum iyiyim sagol 29 nda ameliyatim var2 kuponu yiyorlar ya ikisinde de bunlara kaldık lanet olsun ya
Aramıza dön Nba başladığında 5 dkda 10 sayı çıkmayan kuponlarını görmek istiyorum özdayımKardesim mesajini dimdi gordum iyiyim sagol 29 nda ameliyatim var
İnsAramıza dön Nba başladığında 5 dkda 10 sayı çıkmayan kuponlarını görmek istiyorum özdayım