- 1,464
- 943
- 113
50tl çektik yine ben bu siteye yatırım yapmaya başlayacağım ya her fs verdiğinde tam 50tl oluyor çekiyorum
Mesaj mı geliyor birfeEkli dosyayı görüntüle 84683
Vurgun geliyo 5 liradan fazla vermez
site içi mesaj geliyor üyeliğe girdikten 10sn sonraMesaj mı geliyor birfe
daha önce para yatırdıysan yok. ama yatırmadıysan max 100tlbonus ile maks çekim limiti varmı sorabilen varmı kasa 250 oldu da
Yatırdım daha önceden 5-6 kere teşekkürlerdaha önce para yatırdıysan yok. ama yatırmadıysan max 100tl
dostum ruletin mantigi aslinda zitlasmamaktir h3rk3s kirmizi diye ugrasmis ama rulet sistemi siyah atmis birde sunu unutma her toptan sonra ihtimalin aybidir 500 kere ust uste siyah atsa da ayni kirmizi atsada sistemle bir daha zitlasma ben gorsem hep siyah oynar kirardim parayi en sevsigim stildir bu rulete benimŞuna baksanıza beyler normal mi 50 verdi kırmızıya all in yaptık
Kanka emin ol ben orda siyahtan devam etsem seriyi bozardı o kadar şansızım yanidostum ruletin mantigi aslinda zitlasmamaktir h3rk3s kirmizi diye ugrasmis ama rulet sistemi siyah atmis birde sunu unutma her toptan sonra ihtimalin aybidir 500 kere ust uste siyah atsa da ayni kirmizi atsada sistemle bir daha zitlasma ben gorsem hep siyah oynar kirardim parayi en sevsigim stildir bu rulete benim