- 12,020
- 9,717
- 113
alakasi yok dostum zaten kirmizi siyah oynama sayi oyna hem daha guzel hem daha eglenceli benceKanka emin ol ben orda siyahtan devam etsem seriyi bozardı o kadar şansızım yani
kanka bu oyubda free spin yoktu bunada mi eklemisler simdifreespinden 3.33 tl.den Ekli dosyayı görüntüle 84700
kanka sende ki sans da artik bi 21 ata brlki senin sansin 3 te 1 i denk gelor bana50spinden kazancımız konuyu açan kankama selamlar Ekli dosyayı görüntüle 84699
Hahaa geldin mi peş peşe geliyor gelmeyince de 3 ay gelmiyorkanka sende ki sans da artik bi 21 ata brlki senin sansin 3 te 1 i denk gelor bana
Yok normalde sayı oynarım zaten denk geldi diye girdim de gelmedi doğru diyon zaten şans yüzde 50 ama enteresan yani bu kadar siyah atması bide canlı masa oto rulette değişalakasi yok dostum zaten kirmizi siyah oynama sayi oyna hem daha guzel hem daha eglenceli bence
baskan oyunda hata vardi ondangonzonun jeton degeri 80 krs reel rushun 20 kurus neden reele geçmişlerki
Hangi oyunda yaptın50spinden kazancımız konuyu açan kankama selamlar Ekli dosyayı görüntüle 84699
Yok kank mobilden girmen lazimbunu pc den oynayabiliyor muyuz bi şekilde ?
Var bana eklendi 2,39 çıktı maşallahHiç bi yatırımım yok daha önceden , deneme bonusu aldım bi tek eklenmemiş benim gibi olup eklenen varmıdır