- 6,637
- 3,664
- 113
3 dakka kalmis 40 sayi bekliyom kafamin yayini skm
topragım bu ara sans dönmüyor3 dakka kalmis 40 sayi bekliyom kafamin yayini skm
olsun bakıye yukseldı o acıdan bak oranı dusurerek de daha cabuk gıdılırilk adım tamam ama boşa atılmış bir adım oldu keşke 3 ihtimalli alsaydım 3 adım kalirdi hedefe
mıleltte kalmadı bakıye 700 olunca cogalırız yıneDüşük oranlardan deneyeceğim zaten şanssızlığı umarım kırarız hep beraber
TskkrBurdan donmez artık tebrıkler
russel var duzeldı ıbne dunde tek basına oynadı oynama1. Çeyrek oklahoma ne diyorsunuz 1.35 oranı var takip eden var mı?
Aga bencede 1. Ceyregı alırlar dep daha dun gece oynadı1. Çeyrek oklahoma ne diyorsunuz 1.35 oranı var takip eden var mı?
kac sayı aldın5 sayidan yattik ya 5 deli olcam
risk aldın emın ol dallas 27.5 dedım gormedn herhalde 4 dakkada 14 attılarBu ilk adim olarak kayıtlara geçecek , haydi rastgele
Bol şans kral takıpteyizBu ilk adim olarak kayıtlara geçecek , haydi rastgele
Sen dediğinde kupon sonuçlanmamıştı, şimdi ise 33.5 üst var kim cesaret edebilir ki ona . Emin ol risk felan almadım su maç yatarsa zaten diyecek lafım yokrisk aldın emın ol dallas 27.5 dedım gormedn herhalde 4 dakkada 14 attılar
boyle favorı maclarda ıılk perıytta bı sahibe dönüyor ondan dedım . valla dallas benım favorı takımalrın arasında ben olsaydım kesın alırdımSen dediğinde kupon sonuçlanmamıştı, şimdi ise 33.5 üst var kim cesaret edebilir ki ona . Emin ol risk felan almadım su maç yatarsa zaten diyecek lafım yok