- 1,534
- 910
- 113
Adaletli olmak lazım, su ana kadar konuyu beğenen arkadaşlar bunlar . Olurda başarılı olursak bu arkadaşlara gönderim yapacağız cekilissiz
Ekli dosyalar
-
173.5 KB Görüntüleme: 22
hepsıde bızım tayfaAdaletli olmak lazım, su ana kadar konuyu beğenen arkadaşlar bunlar . Olurda başarılı olursak bu arkadaşlara gönderim yapacağız cekilissiz
10c girecektim maçı doğru tahmin ettinPatranato tertemiz 2.5 olur düşün genede
Çifte şans sıkıntı olmasın bro gol daha mantıklı sanki10c girecektim maçı doğru tahmin ettin
oran suan 1.40 larda kupon sonuclana kadar 1.50 olur ıyı bır orandan almıs olunur10c girecektim maçı doğru tahmin ettin
Ben begenmeyi unutmusum heyecandan benide katatsan mutlu olurumAdaletli olmak lazım, su ana kadar konuyu beğenen arkadaşlar bunlar . Olurda başarılı olursak bu arkadaşlara gönderim yapacağız cekilissiz
Benim gözüme de ilk o çarptı maçlara bakarkenPatranato tertemiz 2.5 olur düşün genede
Sesizcem gizli totem deyimAdaletli olmak lazım, su ana kadar konuyu beğenen arkadaşlar bunlar . Olurda başarılı olursak bu arkadaşlara gönderim yapacağız cekilissiz
kazanirsak çekilişte çıkarsam arkanda dağ gibi ben varım atarım umarım kazanır korkmaz