- 3,260
- 1,749
- 113
Belli ya bı kaç kişiye dumenden ödedi birimizden kimlik ister birinin hesabı uysmuyo der sana bunu der başkasına başka bişi yolunda aw bariz bellidalga geçiyor herifler
Ekli dosyayı görüntüle 672537
yok dedim ya kardeşimHavale verdik zaten dostum senden kimlik istedimi site belge olarak
Bu promosyondan max 20 k cekebilirsiniz dedi amaÖdemez 5kati cekicen yatırımın 1000 TL yani
dümen diyor hala ödedi diyoruz allah allahBelli ya bı kaç kişiye dumenden ödedi birimizden kimlik ister birinin hesabı uysmuyo der sana bunu der başkasına başka bişi yolunda aw bariz belli
ödedi bana kardeşimTürkiye'de sazan çok adamlar biliyor işini valla hemen atliyonuz ne olduğu belli olmyan siteye ben uğraşmadım bile mail gelmiyo diye. Küfürü de basmistim
Sayfaya bak 17 olmuş tek sana mı ödedi milleti hesabımı kapatmışlar bakiye sifirliyorlar. Üstüne de ödendi gösterip ortada para yok. Üstüne de kimlik bilgileri istenmeye başladı site zaten oducek olsa takir takir öder uğraşmaz. Site dolandırıcıödedi bana kardeşim
2 iptal sonrası kimlik istedi attık fazlalık bakiyeyi sildi ve hala bekliyor yelandan ödedi birkaç kisiyeBunu bile yatırdılar bir hatası olmayan multisi olmayana yatırırlar
oğlum kafanda problem mi var senin ödedi diyorum banaSayfaya bak 17 olmuş tek sana mı ödedi milleti hesabımı kapatmışlar bakiye sifirliyorlar. Üstüne de ödendi gösterip ortada para yok. Üstüne de kimlik bilgileri istenmeye başladı site zaten oducek olsa takir takir öder uğraşmaz. Site dolandırıcı
Senin kafada sorun olsa gerek . Tek sana mı ödemiş başka ödeme alan varmı bak bakalım?oğlum kafanda problem mi var senin ödedi diyorum bana
bence senin kafanda problem var bak yine iptal etti bu 3 5 kişiye ödendi diye aldanıp para falan yaptırmayın bu siteye para odemiuor arkadaşlar bilginiz olsunoğlum kafanda problem mi var senin ödedi diyorum bana
bence senin kafanda problem var bak yine iptal etti bu 3 5 kişiye ödendi diye aldanıp para falan yaptırmayın bu siteye para odemiuor arkadaşlar bilginiz olsun
2 kişi burdan gördüm 5 kişi telegramda gördüm üstüne bana da ödedi çok da umrumdaydın kardeşim sen yatırmazsın olur biterSenin kafada sorun olsa gerek . Tek sana mı ödemiş başka ödeme alan varmı bak bakalım?
17 sayfa yorum var bak bakım ödemem geldi diyen varmı ?? Üstüne adamların hesabı kapatilmis bakiyesi sıfırlanmış gelmiş konusuyon mal2 kişi burdan gördüm 5 kişi telegramda gördüm üstüne bana da ödedi çok da umrumdaydın kardeşim sen yatırmazsın olur biter
Niye ikna etmeye çalışıyorsun ki? Ben de farklı forumlar da gördüm ödeme alanlar var. Boş yere yorma kendini maks algı kapasiteleri böyle, fazla kumar oynamaktan kaynaklı devreleri yanıyor. Sonra herkesi site adamı vs sanıyorlar2 kişi burdan gördüm 5 kişi telegramda gördüm üstüne bana da ödedi çok da umrumdaydın kardeşim sen yatırmazsın olur biter