Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,260
1,749
113
dalga geçiyor herifler
1733331285627.png

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
475
83
Türkiye'de sazan çok adamlar biliyor işini valla hemen atliyonuz ne olduğu belli olmyan siteye ben uğraşmadım bile mail gelmiyo diye. Küfürü de basmistim

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
543
302
63
Bunu bile yatırdılar bir hatası olmayan multisi olmayana yatırırlar

Ekli dosyalar

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
475
83
ödedi bana kardeşim
Sayfaya bak 17 olmuş tek sana mı ödedi milleti hesabımı kapatmışlar bakiye sifirliyorlar. Üstüne de ödendi gösterip ortada para yok. Üstüne de kimlik bilgileri istenmeye başladı site zaten oducek olsa takir takir öder uğraşmaz. Site dolandırıcı

Reis65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
61
28
18.45 çekim verdim gönderdiler

onaywest

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
5
3
Sayfaya bak 17 olmuş tek sana mı ödedi milleti hesabımı kapatmışlar bakiye sifirliyorlar. Üstüne de ödendi gösterip ortada para yok. Üstüne de kimlik bilgileri istenmeye başladı site zaten oducek olsa takir takir öder uğraşmaz. Site dolandırıcı
oğlum kafanda problem mi var senin ödedi diyorum bana

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
475
83
Mal işte kardeş site adamıdır amk cümle alem para alamamisken bu şahıs nasıl alıyor enteresan site adamı başka açıklaması yok. Cümle alemin hesabı siliniyo bakiyesi sıfırlanıyor konuşuyor gelmis

Mikelenjelo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
475
83
2 kişi burdan gördüm 5 kişi telegramda gördüm üstüne bana da ödedi çok da umrumdaydın kardeşim sen yatırmazsın olur biter
17 sayfa yorum var bak bakım ödemem geldi diyen varmı ?? Üstüne adamların hesabı kapatilmis bakiyesi sıfırlanmış gelmiş konusuyon mal

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
658
257
63
2 kişi burdan gördüm 5 kişi telegramda gördüm üstüne bana da ödedi çok da umrumdaydın kardeşim sen yatırmazsın olur biter
Niye ikna etmeye çalışıyorsun ki? Ben de farklı forumlar da gördüm ödeme alanlar var. Boş yere yorma kendini maks algı kapasiteleri böyle, fazla kumar oynamaktan kaynaklı devreleri yanıyor. Sonra herkesi site adamı vs sanıyorlar :D

mert3455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
173
31
28
Beyler benim 1 saat oldu hala ödeme yok yatirimsiz da değil 200 TL yatırdık ya hala odenmediyse dahada ödenmez umudum koskoca bir 0