- 566
- 154
- 43
Önbelge dediğin tc nin ön arka fotosumu
Önbelge dediğin tc nin ön arka fotosumu
Ne 1 kişisi ya kimseye odemedi daha mkyav birinize ödemiyo 15iniz ödemiyo diyip milletin aklını karistiriyonuz amk
ben de 1 saat önce verdim havaleyle 2k bekliyorum halaMerak etmeyin ben talep verdim ödenmezse yazarım Multi felan işim olmaz benim
2 k değil ki 1 k degilmiydiben de 1 saat önce verdim havaleyle 2k bekliyorum hala
2 k da çekiliyor yatırdığın paranın max 5 katı2 k değil ki 1 k degilmiydi
bekleyen çekimlerde gözükmüyor çekim bakiyede de gözükmüuor bunlar dolandırıcı anlaşılan2 k da çekiliyor yatırdığın paranın max 5 katı
Benimkini de iptal edecekler onu bekliyorum bide 150 kişi sırada2 iptal geldi oe bun,lar uğraştıgımız şeye bak
Kanka ilk çekim veren 2 kişi dışında ödeme alan olmadı daha...2 iptal geldi oe bun,lar uğraştıgımız şeye bak
Evet on yüzünu atın benimde 2kez iptale düştü attım suanlik iptal yok 44 dk dur işlemde ödenmedi ama bakacazbeyler kimlik önyüzü yüklemeden çekim talebi vermeyin reddediyorlar
yok beyler dolandırıcı bunlar yatırım yapmayınbekleyen çekimlerde gözükmüyor çekim bakiyede de gözükmüuor bunlar dolandırıcı anlaşılan
öderler bence ya cok yüklenme olduyok beyler dolandırıcı bunlar yatırım yapmayın