.
Ekli dosyalar
-
201.2 KB Görüntüleme: 107
Multi mi
Payfixten nasil bildirim grliyor laİşte bu ya vallahi birdaha buraya yatırım yaparsam adam degilim
yatırım yapabilirsiniz agalar bu adam kaç saattir bekliyordu kefilim demek ki ödüyorlarİşte bu ya vallahi birdaha buraya yatırım yaparsam adam degilim
uygulama indirmişPayfixten nasil bildirim grliyor la
Kanka vallahi 19.22 den beri bekliyorum Multi felan bilmem ben ama usandım burdan birdaha bişey oynamam benyatırım yapabilirsiniz agalar bu adam kaç saattir bekliyordu kefilim demek ki ödüyorlar
Ee bizde de uygulama var hix para gelince gelmiyo bildiirmuygulama indirmiş
bilmiyorum kanka bildirim ayarlarını kontrol et bana da geliyor bildirimEe bizde de uygulama var hix para gelince gelmiyo bildiirm
İptal ettiler mi cekimi ni dost hicKanka vallahi 19.22 den beri bekliyorum Multi felan bilmem ben ama usandım burdan birdaha bişey oynamam ben
Bakam kankam hemen bende bari ikidebir siteye girip bakmiyakbilmiyorum kanka bildirim ayarlarını kontrol et bana da geliyor bildirim
aynen birde her girişte sms şifresi bekliyorsunBakam kankam hemen bende bari ikidebir siteye girip bakmiyak
bildirim ayarlarından aç o zaman hocamEe bizde de uygulama var hix para gelince gelmiyo bildiirm
Arkadaşlar inanmayın ödeme aldım diyenlere ben 5 saattir bekliyorum 3kere iptal geldi. Tuzak
Belge istemislermiyduBidaha olsa asla yatirmam buraya
3000 TL bakiye vardı çevrimden sonra 600 yatırdım 3600 TL bakiye oldu yatırımın 5 katı çekim 600 ü 1 kat çevirdim 3000 çekim verdim 200 hesapta kaldı çekim gelirse ekran paylaşırım saygılarArkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin