- 639
- 274
- 63
mail kod gelmiyor sizde de böyle mi?
20 bin tlye kadar kaç para yatırırsan onun 5 katını çekebiliyorsun 20 k çekmen için 4 k yatırman lazımŞimdi 200 yatırım 20 bine kadar çekim mı yapabiliyoruz deneme bonusundan yoksa yatirdigimiz tutarın 5 katı yani 1000 TL mı cekiyoruz kimisi 12 bin çekim vermiş ekran resmi atmış nedir bunun doğrusu dostlar
Bana da gelmiyormail kod gelmiyor sizde de böyle mi?
Aynen üstad doğrudur herkes yalan yanlıs birşeyler yazmış 200 yatırırsan 1000 çekersin bakiyenle orantılı ne yatırırsan 5 katı çekersin hesındaki bakiyeye göre bukadar basit site öder ödemez çekim verdik denedik şansımızı bekliyoruz20 bin tlye kadar kaç para yatırırsan onun 5 katını çekebiliyorsun 20 k çekmen için 4 k yatırman lazım
3-4 kişi var şuandaÇekim yapan varmı siteden
Dostum bende çekim verdim bekliyorum insallah seninkinide yollarlar bol şans ben 3k çekim verdim 600 yatırdım )Günün fıkrası 😂😂
Bizim çekimleri de mi sen iptal ettin acaba Gökhan Bey ?Günün fıkrası 😂😂
evet bana da gelmefimail kod gelmiyor sizde de böyle mi?
Lütfen hafta kalın finans biriminden cevap bekliyorum 😅Bizim çekimleri de mi sen iptal ettin acaba Gökhan Bey ?
Hiç güven vermiyor bunlar tam oçDostum bende çekim verdim bekliyorum insallah seninkinide yollarlar bol şans ben 3k çekim verdim 600 yatırdım )
Evet güvensiz site belli artık kısmet denedik kardeşim ) kumarbaz adam 500 600 nerelere girmiyorki 3 k güzel para gelirse )Hiç güven vermiyor bunlar tam oç
Garibanın yüzü gülür mü aw😁Evet güvensiz site belli artık kısmet denedik kardeşim ) kumarbaz adam 500 600 nerelere girmiyorki 3 k güzel para gelirse )
Site telegrama düşmüş deneme bonusu gruplarına herkes dolandırıcı site uzak durun yazmış haberiniz olsunEvet güvensiz site belli artık kısmet denedik kardeşim ) kumarbaz adam 500 600 nerelere girmiyorki 3 k güzel para gelirse )
yatırır bu site korkma ben bi güvenmeye başladımSite telegrama düşmüş deneme bonusu gruplarına herkes dolandırıcı site uzak durun yazmış haberiniz olsun
Nerden geldi o özgüven 😂yatırır bu site korkma ben bi güvenmeye başladım