- 5,012
- 3,414
- 113
Canliya soruyoruz oyaliyor yatirim yapmayin beyler bekleyin
Kaç saat sürdü bende 4 saattir payfix 2500 bekliyorumDostlar site çok geç ödüyor ama benim de ödedi 500 yatırdım 2500 çektim payfix ile
Kes lan git baska yerde makara yapOnaylanmış
Çok korktum sus lanKes lan git baska yerde makara yap
20k çektim bro 14-15 saat sonra ödedi1 2 kdan yüksek çeken yokmu bu sitede 1 2 k dan fazla çekim ödemiyormu anlamadıkki
hadi bakalim 5kda ben bekliyorum20k çektim bro 14-15 saat sonra ödedi
o kadar kişininki ödendi seninki neden ödenmediOdeme yapmiyor yatirim yapmayin
Hadi inşallah kanka afiyet olsunÇekim geldi. Darısı Bekleyenlere Dostlar.
46 sayfa konu olmuş. Herkes mi site elamanı. Site bu kadar adamın maaşını nasıl ödeyecek hiç düşündün mü? Ben sade bir vatandaşım 1k çekiminde 1 saatte ödendi.2 gündür bas bas bağırıyorlar ödeme aldım diyenler site adamı. Sitede aktif olan dostlardan hiçbiri ödeme alamadı. Sakın para yatirmayin
Ödeme alamayan bu arkadaşa sövsün. Sanırsın site kendisinin. Hemen avukat kesildi masallah46 sayfa konu olmuş. Herkes mi site elamanı. Site bu kadar adamın maaşını nasıl ödeyecek hiç düşündün mü? Ben sade bir vatandaşım 1k çekiminde 1 saatte ödendi.
Kardeş bende aldm ödemeyi 1 k 2 saatte gönderdilerÖdeme alamayan bu arkadaşa sövsün. Sanırsın site kendisinin. Hemen avukat kesildi masallah
Cok yüklenmişler sana biliyon ayrıntılarıKopekler sge sge akil birakmamis sende
Sitenin MK sana birşey olmasın. Üyelerden yanayım. Çok yüklenme var. IP vs olmayan ödemesini alır diye düşünüyorumÖdeme alamayan bu arkadaşa sövsün. Sanırsın site kendisinin. Hemen avukat kesildi masallah