- 266
- 87
- 28
2500 cektim gece 3 te sabah 9 da geldi ödüyor arkadaşlarSitenin MK sana birşey olmasın. Üyelerden yanayım. Çok yüklenme var. IP vs olmayan ödemesini alır diye düşünüyorum
2500 cektim gece 3 te sabah 9 da geldi ödüyor arkadaşlarSitenin MK sana birşey olmasın. Üyelerden yanayım. Çok yüklenme var. IP vs olmayan ödemesini alır diye düşünüyorum
Pardon 1 40 ta cektim2500 cektim gece 3 te sabah 9 da geldi ödüyor arkadaşlar
Bende ödüyor diyorum bazı akilsizlar çekimi gelene site elemanı diyecek kadar mallar.2500 cektim gece 3 te sabah 9 da geldi ödüyor arkadaşlar
1k bana 1 saatte ödendipapara ile çeken varmı hiç ne kadar sürede geliyo
Kaç tl hangi yöntem dost şimdimi ödedi4 saatte odedi en sonunda
Neden istediler kimseden istememislerdi..ne istediler ayrıcaÇekene kadar öldüm parayı 50 defa iptal ettiler çekimi kimlik onayı felan istediler en sonunda geldi para
1000 tl havaleKaç tl hangi yöntem dost şimdimi ödedi
İnşallah bizimkide gelir 5 saat olacak 15 dk sonra hala tık yok.1000 tl havale
ödemiyo ödemiyo dolandırıcı diyodun kanka4 saatte odedi en sonunda
Ortalama 7 saat sürüyor dost gelir2000 çekim olusturdum saat 15 30 dan beri bekliyorum
Benimde 4 k oldu 1 k yatırıp çevirip 4k mi cekmeliyimBuyuk miktar ceken oldumu 5k oldu kasa
Belge onayı mi var dost çekim yapmadan oncebelgeyi onayladık 1600 attık çevrim yaptık çekim verdik bakalım ödeyecekmi
evet çogu kisiden istemislerBelge onayı mi var dost çekim yapmadan once
Hesabi sifirladi para bekleyen cekimde yok canliya soruyoz beklemede diyo sen olsan ne derdinödemiyo ödemiyo dolandırıcı diyodun kanka