- 2,188
- 2,134
- 113
Mail kodu gelmiyor ya
Hayır dostum 200 yatırdın 200 +deneme bonsuyla 20 kya kadar cekebiliyon destek dediYatirdigin paranın 5 katı cekim yatirdigin parayı 1 x çeviriyorsun fazlalık tutar siliniyo 200 yatırıp 20 k cekemessin yani
Ben de şimdi çekim yaptim sordum alakası yok sana yanlış bilgi vermişler yatirdigim 200 u 1 kat cevirrttirdi kalan tutar silinecek dedi 1 k çektirdiHayır dostum 200 yatırdın 200 +deneme bonsuyla 20 kya kadar cekebiliyon destek dedi
Spama bakMail kodu gelmiyor ya
Bilmiyom knka bende bi denim bakmBen de şimdi çekim yaptim sordum alakası yok sana yanlış bilgi vermişler yatirdigim 200 u 1 kat cevirrttirdi kalan tutar silinecek dedi 1 k çektirdi
Hatta bak şuan cekimimi komple iptal etti bakiyeyi 1000 e sabitlediHayır dostum 200 yatırdın 200 +deneme bonsuyla 20 kya kadar cekebiliyon destek dedi
Kaç dakika oldun çekim vereliHatta bak şuan cekimimi komple iptal etti bakiyeyi 1000 e sabitledi
Orda da yokSpama bak
10 dk olmuştu 1167 idi bakiye 167 kalmıştı bakiyede komple iptal etmiş şuan 1000 bakiye düz desteğe sorcam bakım ne diyor yazcam sizeKaç dakika oldun çekim vereli
Şu an için bir sorun görünmemektedir , dilerseniz 1000 TL olarak çekim talebinizi yeniden oluşturabilirsiniz. Tekrar talep veriyim simdi büyük ihtimal fazlalık var diye iptal etti düzenledi 1000 e 5 x cekim Max yatiriminKaç dakika oldun çekim vereli
Benim de 10 dkdir işleme alınması bakalım yoğunluk başladı herhaldŞu an için bir sorun görünmemektedir , dilerseniz 1000 TL olarak çekim talebinizi yeniden oluşturabilirsiniz. Tekrar talep veriyim simdi büyük ihtimal fazlalık var diye iptal etti düzenledi 1000 e 5 x cekim Max yatirimin
E zaten öyle tecrübesiz kumara dün başlamış gibi konuşma . D.dŞu an için bir sorun görünmemektedir , dilerseniz 1000 TL olarak çekim talebinizi yeniden oluşturabilirsiniz. Tekrar talep veriyim simdi büyük ihtimal fazlalık var diye iptal etti düzenledi 1000 e 5 x cekim Max yatirimin
Maile girince spamlar yazan yere tıklaMail kodu gelmiyor ya
Çekim bende verdim ama ödemicek gibi bir his var içimdeÇekim verdim gelirse
Bı ibnelik dönecek gibi hissediyorum da bakalım inşallah yanılmis olurum yığılma olursa yelan oluruz gibiBenim de 10 dkdir işleme alınması bakalım yoğunluk başladı herhald