- 1,111
- 400
- 83
Kod gonder butonu yok amk ne boktan site doğrulama yapcaz tırt site
Ekli dosyalar
-
78.4 KB Görüntüleme: 99
İşte bilmiyorum hep küçük küçük oynuyordum çoğu site küçük ödemeleri yaptığı için sıkıntı olmuyordu büyük oynamak istiyorum artık oyuzden sordum o meblaları odeyebilecek site anlamindaEn iyi yol bildiğin yol boşver kimseden hikâye dinleme
Kodu al yazıyor altta eşşek misinKod gonder butonu yok amk ne boktan site doğrulama yapcaz tırt site
Numune çok forumda delirirsin, sal kendiniKodu al yazıyor altta eşşek misin
Kodu al yazıyor altta eşşek misin
Essek olan sensin galiba kardeş yillarimizi verdik bizde biliyoruz verilen hatalara bak konuşmaKodu al yazıyor altta eşşek misin
Kardeş boşver be ufak ufak oyna Makarani yap işte kumardan kimin yüzü gülmüş aw sigara parası alkol parasını çıkarıyorum bana yetiyor vallaİşte bilmiyorum hep küçük küçük oynuyordum çoğu site küçük ödemeleri yaptığı için sıkıntı olmuyordu büyük oynamak istiyorum artık oyuzden sordum o meblaları odeyebilecek site anlaminda
Ne zmaan vermiştin havale ile çok zaman olmusmuydu benimde iptal etti 1 kez bakiyeyi sildi fazlalık 20 dk dir işlemde smdihavale ile 3.kez iptal etti çekimimi
Sende essek sin belliki kardeş kod hata veriyo gondermiyo anlamicak bilmicem kadar salaksink,Numune çok forumda delirirsin, sal kendini
Canli destege yaz manuel onayliyormail kod hiçbir şekilde gelmiyor
Geliyor spam a bskmail kod hiçbir şekilde gelmiyor
Canlı destek mi var kardeşCanli destege yaz manuel onayliyor
Slottaki bj lere gir ben orda oynadimBlackjack yok mu koca sitede ya girmiyor Blackjacke
yok kanka spamdada yokGeliyor spam a bsk
canlı sıra bekliyorum yemin ederim bi puştluk yapsınlar ömür boyu küfür ederim bunlaraarkadaşlar client locket hatası alıyorum 2.kez çekimimi iptal etti mobil veriden girdim gizli sekmeden multi felanda anlamam üyeliğime giremiyorum
müşteri kilitliarkadaşlar client locket hatası alıyorum 2.kez çekimimi iptal etti mobil veriden girdim gizli sekmeden multi felanda anlamam üyeliğime giremiyorum
çıldıracam la son 200 ümdümüşteri kilitli
hesap kapanmış kanka