- 1,019
- 493
- 83
1 saat 45 dakikada geldi
Ekli dosyalar
-
145.2 KB Görüntüleme: 77
-
44.3 KB Görüntüleme: 71
2 saat oldu bizimde tık yok1 saat 45 dakikada geldi
@Mylifee811 aga bak milletin geliyor sendeki durumu çözemedim valla1 saat 45 dakikada geldi
desteğe yaz hallediliyorKanka maile kod gelmiyor nasıl cözcez bosamı uye olduk
Onay istemedi sadece yatırdığım parayı 1 kat çevirip talep verdim kankam@Mylifee811 aga bak milletin geliyor sendeki durumu çözemedim valla
350 kisi var o sira gelmezki shshsjdesteğe yaz hallediliyor
Ben siradayim ağa küfür edicem ağız dolusu silsin bakiyeyi de ragziym silmesine ugrasamicam daha fazlaOnay istemedi sadece yatırdığım parayı 1 kat çevirip talep verdim kankam
:d 309 kişiden bi anda 270 e düştü emin ol 20 dkda gelir350 kisi var o sira gelmezki shshsj
Vallahi brom bilmiyorum şans sanırsamBen siradayim ağa küfür edicem ağız dolusu silsin bakiyeyi de ragziym silmesine ugrasamicam daha fazla
Kanka siteyi açan adam bunları düşünmüyor 2 gün tanıttırıyo kaldırıyor denemeyibu adamlar zarar etmiyor mu böyle ya? yeni açılmış bir sitenin ne kadar bütçesi olabilir
20:19 da da ben çekim verdim benden önce yollamıslar sana da adam seçiyolar valla yollarken şansımız olmuyo hiç böyle şeylerdeBunuda atayım demesinler kolpalama 1.5 saat diye
canlı desteğe bağlandın mı kral hiçBunuda atayım demesinler kolpalama 1.5 saat diye
Yok brom hiç bağlanmadımcanlı desteğe bağlandın mı kral hiç
Extrabet Betsat Atlasbet HulbetBeyler konudan bağımsız bişey soracam cevaplarsanız sevinirim yüksek yatırımı rahatlıkla yapabileceğim bir kaç tane site soyler misiniz
para yatırlmıcak tam liste atmışsın adama aqExtrabet Betsat Atlasbet Hulbet