Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

Babilms

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
28
8
3
Arkadaşlar big bas Christmas açık spin aldım ana paramla iki kere 23 bin verdi site ana paranın 5 katı kadar cekebilirsin dedi bilginize

Babilms

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
28
8
3
Bonus almadan kendi paranızla oynayın kazandigimizdada beni görün big bas Christmas açık

Stbyoguz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
19
8
Beyler demin görünüyordu işlem geçmişinde para çekimin işlem sırasında yazıyordu şuan işlem geçmişinde bise görünmüyor dümene geldik galiba vay kaşar site
Filtre kısmında para çekmeye bas knk orda gözükür bende de öyle oldu yatırdılar önce bende senin gibi düşündüm sksjksbd

Heski

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
184
9
18
Benim çekim de geldi beyler bekleyenler rahat birsekilde bekleyebilir ödeme yapıyor

gkhan9090

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
135
70
28
Benim 1000 tl payfix ile 30 dk içinde gelmişti ss attım zaten ayrıca 2 oyunda freespin sakladım 200 tl tekrar çekim verdim bakalım yerse parayı alcaz😂

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,218
729
113
15-20 dakika önce 1k çektim bekliyorum bakalım

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
243
83
28
Slot açık diye birşey mi var kanmayın cahillerin laflarına sakın kazandığınızı düşürmeyin

Brkysmr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
72
10
8
Destek ölü olmuş beyler benim çekimde bekleyen çekimlerden gitmiş iptalde olmamış ne olacak şimdi nerden gorcez bunu

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,223
1,731
113
Valla bu ödeme bize denk gelmedi heralde kanka 7 saat oldu daha beklemedeyim
14 saat sonra iptal oldu gene verdim 1.5 saat oldu canlıda bağlanmıyor gına geldi 1k 2k çekenleri gördük 5 üzeri çeken yok galiba