öder burası
Ekli dosyalar
-
28.5 KB Görüntüleme: 82
devam ediyorARKADAŞLAR BONUS DEVAM EDİYORMU ÜYE OLALİMÖİ
bilmiyorum site hiç güven vermiyorÇift hesap falan yoksa kesin yatır mis gibi 19 u çek yalnız en az 10 saat beklersin
çkimini yaptıysan bırde teklıffler bolumune bak dostum orayada hoşgeldın bonusu eklemısler , ben 300 tl yatırmıstım 300 tl de hosgeldın bonusu eklemısler7 saatin sonunda 2500 çekim geldi arkadaşlar .
evet bende 1600 attıydım 1600tl var şartı ne ki bununçkimini yaptıysan bırde teklıffler bolumune bak dostum orayada hoşgeldın bonusu eklemısler , ben 300 tl yatırmıstım 300 tl de hosgeldın bonusu eklemısler
daha fazla secenegıne tıkla orda yazıyodu sartları , 1 x sanırım , yıne guzel temız 1,2k çekım yaparsın en az,evet bende 1600 attıydım 1600tl var şartı ne ki bunun
Şimdi kasa 1000 oldu ne kadar yatırıp çekmem lazimarkadaşlar ben cekim talebi vermiştim.500 yatırıp 2500 tl 3 saat gecikmelide olsa hesabıma yatırıldı para.
200 yatır cekŞimdi kasa 1000 oldu ne kadar yatırıp çekmem lazim
BU GERİZEKALİ SİTEDE KABUL EDİLECEK Bİ ŞİFRE YAZARMİSİNİ bana mesela Trabzon61 bunu 1 ci şifre kabul etmiyor neden geçerli bir şifre verebilirmisiniz lütfen birde. Bonusı nerden eklettireceğiz
[/QUOTE
Parolanın başına QWX gibi harflerden birini koy sonuna da . (nokta) Gibi noktalama işareti koy
8k çekim geldi o bonustanda 2135tl çektim az önce bugün doydum ya 😁daha fazla secenegıne tıkla orda yazıyodu sartları , 1 x sanırım , yıne guzel temız 1,2k çekım yaparsın en az,
şansın bol olsun