- 155
- 45
- 28
Sitenin telegram veya x hesabı var mı ordan giriş yapsam bu adresten giremiyorum telefonum bağlantınız gizli değil hatası veriyor
https://turkishvegas4.com/tr güncelSitenin telegram veya x hesabı var mı ordan giriş yapsam bu adresten giremiyorum telefonum bağlantınız gizli değil hatası veriyor
ödedi mi reis4200 TL yi payfixle kaç saatte öder sizce
Evet geldiödedi mi reis
Dostum tebrik ederim linki verirmisin bana siteninEvet geldi
Güncel link varmıBen de Max çekim 15 k diyor
Link yokmu linkkGüncel link varmı
Link açılmıyor kankaArkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin
Kardeşim fs kazancını çevir bakiyenin durumuna göre yatırım yaparsın kaybedersen de yatırım yapmana gerek kalmayacak. Işimi sağlama alıyım diyorsan yapabiliyorsan fs kazancını 700 yap o zaman yatırbu site tamamen saçmalık adam diyorki fs kazancını 6 katı çevir min 300 yatır yatırımını 1x çevrim yap 900e kadar çek e kardeşim çevrim sonrası bakiyede 100-200 arası kalırsa bende 300 yatırıp 300 ile kazanç sağlayamazsam 200tl mi çekicem benmi yanlış anladım bunlarmı salak yerine koyuyor bizi ilginç şahsen
Ben de 1800 lira çektim şimdi. Hesabımda 600 lira param vardı, daha fazla olsaydı yatıracaktım. 2800 lira bakiye çöp oldu 4600 lira para yapmıştım.10 dakikada ödediler, sağlık olsun.Evet geldi
Güncel link nedirBen de 1800 lira çektim şimdi. Hesabımda 600 lira param vardı, daha fazla olsaydı yatıracaktım. 2800 lira bakiye çöp oldu 4600 lira para yapmıştım.10 dakikada ödediler, sağlık olsun.