Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Turkishvegas 400 TL Deneme Bonusu

wildsoul93

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
5
3
canlıya bağlandım 14.800 bakiyem oldu ne yapayım diyorum. 5 bin yatırın bir kez çevirim 15 bin çekim yapabilirsiniz diyor

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
543
302
63
Dostum benimde bakiye 5500 bu sitenin ödeme yapacağını ben düşünmüyorum
Konuyu ben açtım zamanında ödeme aldım bir çok kişiye de atmışlardı yanlış hatırlamıyorsın seni üzmicek tutarda yatırım yaparak çekim verebilirian

umutx1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
7
8
Yatırım Yapacak arkadaşlar Ödüyor lakin Çok Geç benim Çekim 2 gün sürmüştü Ona göre yatırın 1 k çekmiştim ben

su3866

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
0
1
Yatırmayın para rezil bi site dünden beri 1050 tl yi atmadılar hep bahane buluyor lar ilkinde kimlik dedi attim geri çekim verdim tabi aralarinda 4 5 saat zaman gidiyor 2. Sinde aramış lar beni bakmamisim geri iptal ettiler sabah 6 da geri cekim verdim halen gelmedi durmadan bahane ile atmıyor lar sorun yok diyenlere inanmayin kendi adamlari

umutx1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
36
7
8
Yatırmayın para rezil bi site dünden beri 1050 tl yi atmadılar hep bahane buluyor lar ilkinde kimlik dedi attim geri çekim verdim tabi aralarinda 4 5 saat zaman gidiyor 2. Sinde aramış lar beni bakmamisim geri iptal ettiler sabah 6 da geri cekim verdim halen gelmedi durmadan bahane ile atmıyor lar sorun yok diyenlere inanmayin kendi adamlari
Kral Ben Kimsenin Adamı Değilim Olmam Da Adamlar Paramı 2 günde ödedi Ödemedi mi diyim Bak konularıma Ödemeyen yerleri atmışım Zaten Geç Ödüyor Ama ödüyor Sorun Sendedir