- 25
- 2
- 8
Arkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin
Arkadaşlar site yeni 400 tl veriyor 5 kat çevrim sonra minimum 200 yatırıyprsun yatırımının 5 katına kadar çekebiliyorsın ben 200 yatırdım 1k çekim verdim isteyen denesin
Domain kaçBakiyem 5500 tl ödeme yapar mi güvenemiyorum nedense
Doğru diyorcanlıya bağlandım 14.800 bakiyem oldu ne yapayım diyorum. 5 bin yatırın bir kez çevirim 15 bin çekim yapabilirsiniz diyor
1000 yatırıp 1 kez çevirsem kaç öderler acabaDoğru diyor
Konuyu ben açtım zamanında ödeme aldım bir çok kişiye de atmışlardı yanlış hatırlamıyorsın seni üzmicek tutarda yatırım yaparak çekim verebilirianDostum benimde bakiye 5500 bu sitenin ödeme yapacağını ben düşünmüyorum
50001000
1000 yatırıp 1 kez çevirsem kaç öderler acaba
Kral Ben Kimsenin Adamı Değilim Olmam Da Adamlar Paramı 2 günde ödedi Ödemedi mi diyim Bak konularıma Ödemeyen yerleri atmışım Zaten Geç Ödüyor Ama ödüyor Sorun SendedirYatırmayın para rezil bi site dünden beri 1050 tl yi atmadılar hep bahane buluyor lar ilkinde kimlik dedi attim geri çekim verdim tabi aralarinda 4 5 saat zaman gidiyor 2. Sinde aramış lar beni bakmamisim geri iptal ettiler sabah 6 da geri cekim verdim halen gelmedi durmadan bahane ile atmıyor lar sorun yok diyenlere inanmayin kendi adamlari